Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12 mii de țigarete, depistate în două bagaje de cală pe Aeroportul Internațional Chișinău

Publicat:

Doi moldoveni au ramas fara bagaje dupa ce in timpul procedurii de scanare prin intermediul tehnicii cu raze X, s-a descoperit 610 pachete cu țigari diverse marci cu timbru de acciz a .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in nordul țarii: Doua focare de pesta porcina la mistreți, depistate in Padurea Domneasca și Ocolul Silvic Falești

16:06, 20.03.2024 - Doua cazuri de pesta porcina africana la mistreți au fost inregistrate pe teritoriul Republicii Moldova. Un caz a fost depistat in raionul Glodeni, Rezervația naturala Padurea Domneasca, iar al doilea caz, in raionul Falești, Ocolul Silvic Falești.

Sute de pasari, sacrificate in țara, din cauza gripei aviare: Cate focare au fost depistate, in ultima saptamana

19:50, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Siguranța alimentelor anunța ca in perioada 09.02.2024 - 16.02.2024 pe teritoriul Republicii Moldova au fost inregistrate 4 focare de gripa aviara inalt patogena.

Fragmente de drona depistate in zona de frontiera dintre Republica Moldova si Ucraina (GALERIE FOTO)

21:11, 17.02.2024 - Alte fragmente de drona au fost depistate in zona de frontiera moldo ucraineana. Politia de Frontiera anunta ca astazi, 17 februarie 2024, in jurul orei 16:40, in apropierea localitatii Etulia Noua, raionul Vulcanesti, au fost identificate alte fragmente ale unei drone, asemanatoare celei de tip " 2.…

Suplimente cu efect psihotrop, depistate intr-un colet din Belarus

10:05, 17.02.2024 - Funcționarii postului vamal Chișinau 4 (PVI Poșta) au supus controlului doua trimiteri poștale internaționale, parvenite din Belarus in adresa unor persoane fizice, rezidente ale Republicii Moldova.

Fragmentele de drona Shahed depistate in Republica Moldova conțineau zeci de kilograme de explozibil

14:26, 12.02.2024 - Polițiștii de la Chișinau au depistat aproape 50 de kg de substanța exploziva in fragmentele dronei de tip Shahed depistate duminica trecuta in apropiere de satul Etulia, o localitate din sudul Republicii Moldova, situata in apropiere de frontiera moldo-ucraineana.

Fragmente de drona „Shahed”, depistate in sudul Republicii Moldova

20:10, 11.02.2024 - Resturi de drona au fost depistate, duminica, 11 februarie, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești din Republica Moldova, informeaza TV8.md.Potrivit datelor preliminare, fragmentele depistate ar fi de la una din dronele de tip „Shahed” doborate de sistemul anti-aerian ucrainean, in cadrul…

Alerta in Republica Moldova. Resturi de drona Shahed, depistate in apropiere de frontiera cu Ucraina

19:15, 11.02.2024 - Resturi de drona de tip „Shahed" au fost depistate duminica dupa-masa in apropiere de satul Etulia, o localitate din sudul Republicii Moldova, situata in apropiere de frontiera cu Ucraina, iar polițiștii de frontiera de la Chișinau iau in calcul ca drona a fost doborata.

Percheziții in trei penitenciare din țara: Telefoane mobile, hașiș și pastile Subutex, depistate in celulele deținuților

18:05, 06.02.2024 - Telefoane mobile, substanța asemanatoare cu drog de tip hașiș și pastile Subutex, au fost gasite de angajații din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, in celulele deținuților din trei penitenciare ale Republicii Moldova.


Ce parere ai despre aceasta stire?