Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

1 iulie 2022 – termen de foc pentru contribuabilii din România. Cât de clare sunt noile obligații?

Publicat:

Material de opinie de , Director, , Deloitte Romania Agenția Naționala de (ANAF) a facut, in ultima vreme, pași importanți in direcția digitalizarii. De la 1 iulie devine obligatorie facturarea electronica (RO e-Factura) pentru anumite produse, insa termenul coincide cu cel pentru implementarea altor doua proiecte importante: SAF-T și RO e-Transport. […] Articolul 1 iulie 2022 – termen de foc pentru contribuabilii din Romania. Cat de clare sunt noile obligații? apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

ORSE: Romania va putea investi 6 miliarde de euro pentru reducerea saraciei energetice și de transport

13:55, 29.03.2024 - Romania va fi unul dintre cei mai mari beneficiari ai Fondului Social pentru Clima, ceea ce va crea o oportunitate semnificativa de a reduce rata saraciei energetice la nivel național. Astfel, Romania va primi 9,25% (6 miliarde de euro) din pachetul de finanțare in valoare de 65 miliarde euro al Fondului…

UBER, replica inedita: Se lanseaza Uber Melc pentru a arata impactul daunator al noilor propuneri pentru legea ridesharingului

14:45, 19.03.2024 - Pe fondul recentelor proteste din Capitala ale taximetriștilor prin care se solicita modificarea OUG nr. 49/25 iunie 2019 pentru asigurarea unui mediu concurențial corect pentru firmele de taxi și cele de transport alternativ (https://curierulnational.ro/cotar-protest-cu-peste-4-000-de-taxiuri-pentru-a-ceredrepturi-egale-cu-ale-firmelor-de-transport-alternative…

SAP dezvaluie noile unelte care ajuta la dezvoltarea companiilor in era inteligenței artificiale

11:15, 07.03.2024 - SAP dezvaluie cele mai noi inovații tehnologice prin care iși va sprijini clienții care doresc sa iși foloseasca datele la capacitate maxima, pentru a obține acces la insight-uri mai relevante, pentru a crește mai repede, dar și pentru a atinge o eficiența sporita in era inteligenței artificiale. Noile…

AFI Europe o numește pe Luciana Giurea, fost director AFI Ploiești, la conducerea diviziei de dezvoltare rezidențiala a companiei in Romania

14:11, 05.03.2024 - AFI Europe anunța numirea Lucianei Giurea, fost director general al centrului comercial AFI Ploiești, in funcția de Director al Diviziei Rezidențiale, poziție din care va coordona toate proiecte imobiliare rezidențiale (de inchiriat sau de vanzare) ale grupului in Romania și va asigura dezvoltarea acestei…

Noua obligație de raportare pentru banci și alte instituții de plata. Care este scopul sistemului CESOP?

13:10, 05.03.2024 - Material de opinie de Raluca Baldea, Partener Servicii Fiscale, și Monica Zipiș, Manager, Impozitare Indirecta, Deloitte Romania Instituțiile financiare din Romania care presteaza servicii de plați (banci, emitenți de moneda electronica, instituții de virament poștal etc.) sunt obligate, incepand din…

Indicator de avertizare in inspecția fiscala – numaratoarea inversa pana la primele decizii cu impozit de 70% pentru persoanele fizice

11:55, 14.02.2024 - Material de opinie de Alex Slujitoru, Partener Reff & Asociații | Deloitte Legal, și Catalin Barbu, Manager, Impozitarea Veniturilor, Deloitte Romania Impozitarea cu 70% a veniturilor nedeclarate de persoanele fizice și identificate de Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF) intra in vigoare…

CMS alaturi de OTP Group in vanzarea OTP Bank Romania catre Banca Transilvania

21:21, 09.02.2024 - Firma internaționala de avocatura CMS a asistat OTP Group cu privire la acordul pentru vanzarea OTP Bank Romania S.A. catre liderul pieței locale din domeniu, Banca Transilvania („BT„), și a tuturor operațiunilor sale, pentru o valoare totala de 347.5 milioane de euro. Aceasta tranzacție marcheaza ieșirea…

Cand renunța aeroporturile la regula lichidelor de 100 ml din bagajele de mana

10:50, 03.02.2024 - Pe masura ce aeroporturile adopta tehnologii de ultima generație, ele vor renunța la regula lichidelor de 100 ml din bagajele de mana. Acest lucru va fi posibil datorita scanerelor CT ultramoderne care vor elimina regula care limiteaza la 100 ml lichidele din bagajele de mana, ceea ce va eficientiza…


Ce parere ai despre aceasta stire?