Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

16:35, 02.01.2021

Storceacul din Delta Dunării, desemnat Reţetă Naţională. Cum se prepară gustoasa ciorbă de peşte VIDEO

Storceacul, o gustoasă ciorbă de peşte din Delta Dunării, făcut de tulceanul Eduard Acsente a fost desemnată „Reţetă naţională“ la concursul gastronomic „Alege Reţeta Naţională“ realizat de celebrul bucătar Horia…




15:55, 02.01.2021

Storceacul din Delta Dunării, desemnat Reţetă Naţională. Reţeta gustoasei ciorbe de peşte VIDEO

Storceacul, o gustoasă ciorbă de peşte din Delta Dunării, făcut de tulceanul Eduard Acsente a fost desemnată „Reţetă naţională“ la concursul gastronomic „Alege Reţeta Naţională“ realizat de celebrul bucătar Horia…




04:18, 23.05.2020

Cum se pregăteşte apetisantul storceac cu chefal. Cele două variante în care putem găti preparatul

Storceacul, o ciorbă tradiţională din Sfântu Gheorghe, are la bază sturionul. Cum acesta este prohibit la pescuit, ca alternativă se foloseşte chefalul. Gustul deosebit al preparatului este dat de combinaţia de…




17:44, 31.03.2020

Delicii culinare din Delta Dunării: istoria faimosului Storceac de sturion

Mulți iubitori ai Deltei Dunării au mâncat, cel puțin o dată, storceac. Rețeta a fost făcută celebră de Radu Anton Roman, deși a schimbat-o puțin, modificându-i și numele, în „storceag”. Astăzi,...