Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:55, 16.02.2024

Hotelul Aro Palace din Braşov semnează o scrisoare de intenţie pentru primul acord de franciză sub marca Hyatt din Romania. Hotelul va fi operat sub numele Hyatt Regency, Aro Palace Brasov

Hotelul Aro Palace din Braşov semnează o scrisoare de intenţie pentru primul acord de franciză sub marca Hyatt din Romania. Hotelul va fi operat sub numele…

”Aro Palace SA anunţă că a semnat, pe 14 februarie a.c., scrisoarea de intenţie pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Braşov va intra în familia…




19:35, 15.02.2024

Aro Palace a semnat franciza cu Hyatt Hotel Corporation

Aro Palace a semnat franciza cu Hyatt Hotel Corporation

Aro Palace SA anunta ca a semnat, pe 14 februarie a.c., scrisoarea de intentie pentru a intra intr-un acord de franciza cu Hyatt Hotel Corporation, in urma caruia hotelul Aro Palace Brasov va intra in familia internationala…




17:35, 15.09.2023

Succes românesc în ospitalitatea de peste hotare. Ray Iunius: Românii își fac treaba în străinătate cu mai multă seriozitate decât aici

Românii au o creativitate extraordinară și ajung să exceleze în străinătate, datorită unui mediu organizat. Angajații care lucrează în hotelurile și pensiunile de peste hotare sunt apreciați de colegi și de turiști…




10:06, 13.09.2023

Chelneri roboți sau aplicații care îți rezervă hotelul în funcție de ce dorești. Ray Iunius: Este doar începutul unei revoluții

Roboți care îți servesc preparatele preferate, aplicații care îți intuiesc preferințele și îți rezervă hotelul, dispozitive pentru îmbunătățirea somnului. Industria ospitalității este din ce în ce mai tehnologizată,…




13:35, 01.02.2023

Românul care conduce cea mai prestigioasă școală hotelieră din Europa: Nu cred că o să ne placă să fim întotdeauna serviți de un robot

„Pregătirea este crucială în industria ospitalității. Nu poți să deschizi un hotel dacă nu ți-ai pregătit oamenii cu cel puțin 6 luni înainte. Ospătarul nu este un transportor de mâncare, el trebuie să-ți spună…




22:50, 29.01.2023

În turism găsești mai greu un ospătar decât un director: Este tragedie mare

Este mult mai greu să găsești un bun ospătar astăzi, decât un bun director de hotel, afirmă profesorul Ray Iunius, românul care îi pregătește pe managerii marilor lanțuri hoteliere din lume. Fii la curent cu cele…




19:00, 29.01.2023

Criză de personal în industria ospitalității: „E mai greu să găsești un ospătar bun, decât un director”

Este mult mai greu să găsești un bun ospătar astăzi, decât un bun director de hotel, afirmă profesorul Ray Iunius, românul care îi pregătește pe managerii marilor lanțuri hoteliere din lume.




16:45, 29.01.2023

Problemele majore cu care se confruntă industria ospitalității: „E mult mai greu să găsești un bun ospătar, decât un director de hotel”

Lipsa acută de personal este o tragedie pentru industria ospitalității! Dacă lipsa oamenilor se combină și cu o pregătire foarte slabă, situația este catastrofală! Este concluzia profesorului Ray Iunius, românul…