Opareste - Stiri si informatii despre Opareste | prima pagina Ultima actualizare: 18:16:21, 25.04.2024
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Este o rețetă simplă, ușoară și foarte rapid de preparat. Este ideală pentru atunci când când vii obosită de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un prânz delicios. Este ideală și pentru zilele de post,…
16:31, 19.04.2022
Ce tip de ouă se folosesc la cozonac. Greșeala frecventă care poate strica aluatul
Foloseste doar oua de gaina pentru cozonac. Ouale de rata sau de gasca sunt prea dense si nu vor lasa aluatul sa creasca pufos.In plus, ouale abia scoase din frigider sau laptele rece vor impiedica aluatul sa creasca…
23:16, 24.02.2022
REȚETE Conopidă la cuptor cu piept de pui
Cu efort minim, pregatesti un preparat gustos pentru întreaga familie. Încearca si tu reteta de conopida cu pui, la cuptor, din ingrediente accesibile. Ingrediente 500 g piept de pui 350 g cascaval 100 ml smântâna…
12:16, 01.12.2021
Ce tip de OUĂ se pun, de fapt, la cozonac? Greșeala frecventă care poate fi FATALĂ pentru cozonacul de Crăciun
Foloseste doar oua de gaina pentru cozonac. Ouale de rata sau de gasca sunt prea dense si nu vor lasa aluatul sa creasca pufos.În plus, ouale abia scoase din frigider sau laptele rece vor impiedica aluatul sa creasca…
13:25, 26.07.2021
3 băuturi naturale care te revigorează rapid pe timp de caniculă
Vremea excesiv de caldă de vlăguiește și îți taie toată pofta de viață? Scăpa acum de lipsa de energie, dar și de deshidratare cu ajutorul a trei sucuri naturale, pline de vitamine și minerale vitale pentru organismul…
12:46, 09.07.2018
Mâncare de vită cu năut
Mâncare de vită cu năut – Ingrediente (6 porţii) 500 g carne vită 2 cepe 300 g năut 1 cană orez curry 300 ml suc de roşii sare piper ulei apă 2 roşii pătrunjel Mâncare de vită cu năut – Mod de preparare Speli năutul…
11:42, 02.07.2018
Retete... verzi, de diversificare
Supa crema de broccoli Ingrediente: un broccoli, o jumatate de dovlecel, o jumatate de ceapa, o lingura de unt, 100 ml de smantana dulce pentru gatit. Mod de preparare Toaca ceapa marunt si las-o sa se inmoaie…
12:37, 26.06.2018
Crochete de peşte umplute
Ingrediente pentru crochete de pește umplut 4 bucăţi file de cod100 g făinăpesmet2 ouă150 g fasole verde1 legătură mărarulei pentru prăjitsare Mod de preparare crochete de pește umplut Opăreşti fasolea verde în…
11:32, 23.05.2018
Scapă de transpiraţia excesivă cu remedii naturale!
Stresul, oboseala, obezitatea, canicula sau menopauza sunt factorii care favorizează transpirația în exces, cunoscută în termeni medicali ca hiperhidroză. Transpiraţia excesivă poate surveni şi iarna, chiar şi…
21:10, 29.11.2017
Reţetă delicioasă de sarmale. Iată ce TRUCURI foloseşte chef Scărlătescu
Fierte cu dichis, mai bine de 4 ore, sarmalele lui Scărlătescu ţi se vor topi în gură. Nu de alta, dar celebrul jurat de la Chefi la cuţite a explorat ani de zile reţeta, aşa că trucurile lui sunt „de aur". "Începem…
11:58, 23.03.2017
Frigărui de pui marinate - Reţeta lui Jamie Oliver
Frigărui de pui marinate – Ingrediente 500 g piept de pui dezosat4 dovlecei galbeni sau verzi, tăiaţi pe lungime în felii foarte subţiri6-8 beţişoare pentru frigăruiPentru marinată 1 legătură coriandru sau pătrunjel…
13:19, 05.12.2016
Reţeta zilei: Salată cu şuncă şi ciuperci
Ingrediente 200 g mazăre congelată 2-3 cartofi 350 g ciuperci champignon 2 ardei graşi roşii 200 g şuncă de Praga 100 ml smântână pentru gătit 1-2 linguri muştar 1 lingură hrean ras 300 g maioneză light sare piper…
06:17, 06.11.2016
Cum să mănânci brânză topită fără să te mai temi de E-uri. Reţeta pe care o poţi găti natural şi uşor în propria bucătărie
Totuşi există şi varianta să îţi satifaci pofta de brânză topită fără să îngiţi toate chimicalele din lume. Uica Mihai, cunoscut bucătar din părţile Banatului, are o reţetă simplă de brânză topită făcută acasă,…
12:24, 31.10.2016
Cea mai simplă lasagna cu vinete. Reţeta lui Jamie Oliver
Ingrediente 3 vinete 3 căţei de usturoi, curăţaţi şi feliaţi crenguţe de cimbru verde (frunzele alese) 1 ardei iute uscat, mărunţit 6 linguri de ulei de măsline extravirgin 2 conserve (de 400 g) de roşii întregi…
13:07, 30.09.2016
Cum să faci cea mai bună pastă picantă de ardei. Secretele unei reţete din popor
Ingrediente 1 kg ardei capia 4-5 ardei iuţi uscaţi (sau 1 lingură de boia iute) 1 lingură boia dulce 4-5 roşii (sau 3 linguri pastă de roşii) 1 lingură seminţe de coriandru 1 lingură seminţe de chimen 1 căpăţână…
13:53, 23.09.2016
Reţete de toamnă: Zacuscă de vinete, reţetă delicioasă
Ingrediente 5 vinete potrivite 5 cepe 15 ardei graşi roşii 1 kg roşii 1 cană bulion 1 pahar ulei sare Cum se prepară Coci vinetele, le cureţi şi le laşi la scurs. La fel procedezi şi cu ardeii. Opăreşti roşiile…
16:18, 12.09.2016
Slăbeşte cu dieta cu supe de toamnă
Acest regim se bazează pe supe calde, foarte gustoase. Toamna te răsfaţă cu o mulţime de variante de supe din legume proaspete, pe care le poţi folosi şi ca... dietă pentru slăbit. Important pentru reuşită este…
16:07, 16.08.2016
Pastreaza prospetimea verii pentru ciorba de la iarna. Cum sa pui legume la congelator
Bucatarul gospodar isi face iarna provizii de gheata pentru canicula, iar vara isi pune la pastrare tot ce nu va mai gasi pe tarabe cand e ger. Printre borcanele de gem si cele de muraturi te invatam sa iti pui…
09:52, 06.08.2016
SCHIMBAREA LA FAŢĂ, dezlegare la peşte. Aşa faci crochete de peşte umplute DELICIOASE
CROCHETE DE PEŞTE UMPLUTE Ingrediente (4 porţii) 4 bucăţi file de cod 100 g făină pesmet 2 ouă 150 g fasole verde 1 legătură mărar ulei pentru prăjit sare Mod de preparare Opăreşti fasolea verde în apă cu sare.…
15:02, 26.07.2016
Reţeta zilei: Lasagna cu dovlecei şi roşii
Ingrediente 650 g roşii 300 g dovlecei 350 g vinete 100 ml ulei 400 g foi de lasagna 1 linguriţă cu cimbru uscat 1 ceapă mare 500 ml supă de legume 100 g caşcaval sare piper Cum se prepară Speli dovleceii şi vinetele,…
00:02, 11.12.2015
REȚETE VECHI DE 100 DE ANI: Pătlăgele vinete împănate și Cheftele de raci
În cadrul acestei rubrici vă prezentăm rețete culinare vechi, preluate din diferite ''tratate'' de specialitate, precizând, de fiecare dată, sursa. În această săptămână vă prezentăm ''Pătlăgele vinete împănate''…
22:32, 30.10.2015
CUM PREPARI CELE MAI BUNE SARMALE DE POST. Iată câteva ingrediente pe care NU LE ADĂUGAI PÂNĂ ACUM
Stiai ca in zilele de post, poti adauga in compozitia de sarmale linte, branza tofu, sfecla si chiar stafide? In unele zone de la noi din tara, sarmalele se invelesc in frunze de hrean sau de stevie, pentru…
14:05, 21.11.2014
Cel mai bun ceai care absoarbe excesul de sebum
Daca ai tenul gras si vrei sa scapi de aspectul lucios al fetei, bea timp de trei luni cate un litru de infuzie combinata de coada-calului. Ceaiul regleaza secretia glandelor sebacee si impiedica aparitia punctelor…
10:03, 04.06.2014
Mancaruri rapide si gustoase, perfecte pentru sezonul cald
1. Pizza cu spanac Ingrediente pentru 4 portii • Gata in 15 minute! 400 g frunze de spanac si stevie 4 bucati aluat precopt de pizza 4 linguri pasta de rosii 4 oua 120 g cascaval razuit Opareste spanacul si…
21:21, 12.05.2014
Cum poți trata crizele de fiere cu leacuri naturiste
Când suferi de crize de fiere, câteva remedii la îndemână te ajută să treci mai uşor peste neplăceri, scrie clikcpentrufemei.ro . Este vorba despre curele cu struguri, urzică, măceșe, sunătoare sau ridiche neagră.…
13:06, 12.05.2014
Ce poti sa bei si sa mananci ca sa iti treaca criza de fiere
Cand suferi de crize de fiere, cateva remedii la indemana te ajuta sa treci mai usor peste neplaceri. Struguri: Incepe sa consumi cativa ciorchini si incearca sa ajungi la 1 kg de struguri pe zi. Cantitatea stabilita…
12:36, 29.04.2014
REŢETA ZILEI: Tartă cu spanac şi roşii
Ingrediente:200 g făină100 g untsareapă rece ca gheața. Pentru umplutură:200 g spanac2-3 ouă200 g smântână1 linguriță cu amidonsarepiperroşii cherry.Frittata cu cartofi noi si somon afumat Mod de preparare:1. Cerne…
11:06, 14.04.2014
REŢETA ZILEI: Tartă cu spanac şi ouă
Ingrediente:500 g spanac7 ouă80 g mozzarella/parmezan400 g ricottafrunze de oreganosarepiperPentru aluat:350 g făină1 pachet de margarină7 linguri cu apă1 lingură cu oțetsare. Plăcintă cu spanac și brânză Mod de…
11:48, 20.03.2014
REŢETA ZILEI: Cannelloni cu ricotta şi spanac
Ingrediente:300 g cannelloni 50 g parmezan ras50 g unt.Pentru umplutură:400 g spanac250 g ricotta 1 ceapă 4 căței de usturoi ulei de măsline sare piper.Pentru sos bechamel:50 g unt 40 g făină 500 ml lapte 2 gălbenușuri…
11:36, 19.02.2014
Ceaiul de coada-calului absoarbe excesul de sebum
Ceaiul de coada-calului absoarbe excesul de sebum. Dacă ai tenul gras şi vrei să scapi de aspectul lucios al feţei, bea timp de trei luni cate un litru de infuzie combinată de coada-calului. Ceaiul reglează secreţia…