Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10:00, 30.12.2020

TRADIŢII ÎN BUCATE/ Tulcea: Peştele - nelipsit din meniul de Revelion

Restaurantele de cinci stele ale unităţilor de cazare din Deltă deschise în această perioadă îşi vor servi oaspeţii cu preparate speciale în noaptea dintre ani, iar localnicii vor avea şi ei mâncăruri deosebite,…




15:55, 26.12.2020

Ce mâncăm în a doua zi de Crăciun – idei pentru meniul din 26 decembrie

Astăzi este a doua zi de Crăciun și creștinii ortodicși de pretutindeni, sărbătoresc Soborul Maicii Domnului, cea care i-a dat viață lui Iisus Hristos. Sunt nenumărate tradiții și obiceiuri referitoare la această…




12:05, 26.12.2020

Ce trebuie să mâncăm azi, 26 decembrie. Alimentele care ne fac mult bine

Cârnați proaspeți sau afumați, tobă, lebăr, caltaboși, jumări, sarmale, friptură și cozonaci. Câte nu am mâncat aseară? Peste amalgamul de alimente gustate s-au mai adăugat și câteva pahare de alcool, așa că a…




10:40, 25.12.2020

Tradiții de Crăciun în lume. De ce merg japonezii la fast-food și motivul pentru care portughezii lasă un loc liber la masă

Crăciunul este o sărbătoare esențială pentru toți creștinii, însă modul de a marca nașterea lui Isus se diferențiază de la țară la țară. În mod surprinzător, chiar și în state ca Japonia, unde principalele religii…




10:21, 24.12.2020

Meniu de Crăciun pentru bolnavii din spitale

Pacienții cu Covid internați în Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț vor putea simți un pic din spiritul Crăciunului prin meniul special pregătit pentru ei. La micul dejun se va servi salam și unt, la prânz…




18:01, 23.12.2020

Programul ,,masă caldă” în școli se EXTINDE în județul Alba. Școlile propuse și MENIUL pentru copii

Vești bune pentru elevii din județul Alba. Programul ,,Masă caldă” pentru urmează să se extindă în județul nostru cu două școli suplimentare, la Bălcaciu și la Răchita. Conceput ca și un program care treptat va…




09:35, 23.12.2020

Masa de Crăciun românească: De la piftie la salata boef, preparate nelipsite de pe masa fiecărui român

Meniul pentru Crăciun primește îmbunătățiri an de an, în funcție de buget, gusturile celor invitați sau de capacitățile în arta culinară a fiecărei gospodine. Totuși, sunt unele rețete care sunt nelipsite de pe…




15:05, 22.12.2020

Masa de Crăciun. Cât vor scoate moldovenii din buzunare pentru meniul de sărbătoare

Au mai rămas zile numărate până la Crăciun, iar unii oameni sunt deja în febra pregătirilor. După ce şi-au amenajat locuinţele şi au împachetat darurile pentru cei dragi, pe ultima sută de metri moldovenii lasă…




10:35, 21.12.2020

Sfaturi pentru o rutină alimentară echilibrată în pandemie

Stilul de viață sedentar cauzat de perioada îndelungată de restricții de mișcare și de limitare a posibilităților de a face sport, poate duce la fluctuații semnificative ale greutății. Din acest motiv, este foarte…




09:10, 19.12.2020

Un restaurant din Singapore va servi în premieră, sâmbătă, carne de pui crescută în laborator. Cum va arăta meniul

Un restaurant din Singapore va servi în premieră, sâmbătă, carne de pui crescută în laborator de startup-ul american Eat Just, după ce agenţia pentru alimente din ţară a aprobat comercializarea acestei cărni, transmite…




14:01, 18.12.2020

SPECIAL GSP Viața de vegan a lui George Florescu » Cum arată meniul zilnic: porridge-uri din ovăz, linte și tofletă + transformarea radicală a fotbalistului

George Florescu (36 de ani), fostul decar al echipei naționale, și-a schimbat radical stilul de viață: a devenit vegan în urmă cu cinci ani, transformare care i-a modificat complet concepțiile despre alimentație.…




15:55, 15.12.2020

Cum arată meniul zilnic al Monicăi Bârlădeanu. Actrița a deazvăluit secretul siluetei perfecte

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase, de succes și apreciate actrițe cu care România se mândrește. V-ați întrebat vreodată cum reușeste să arate atât de bine la cei 42 de ani pe care îi are? Ei bine,…




23:40, 11.12.2020

Vitamix propune alimente sănătoase, bio, în meniul de Crăciun

Sărbătorile, în mod tradițional implică meniuri dintre cele mai generoase caloric, de la celebrele preparate din porc și până la cozonaci, totul stropit cu licori bahice. Atenție însă la excesul alimentar, maioneze…




15:10, 09.12.2020

(P) METRO România te îndeamnă să comanzi meniul de Crăciun de la restaurantele preferate

METRO încurajează oamenii, prin lansarea campaniei globale ”Uită de gătit” (,,Give Your Kitchen A Break”), să comande, de Crăciun, de la restaurantul preferat. Aceștia sunt invitați să renunțe la pregătirea unui…




22:06, 08.12.2020

Catering pentru bolnavii de la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu

Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu a scos la licitație un contract de peste 1,8 milioane de lei care are ca obiect servicii de catering pentru pacienții internați la unitatea medicală. Se are în vedere încheierea…




13:30, 08.12.2020

Creează-ți meniul de Crăciun cu ingrediente autohtone proaspete

Se spune că adevărata artă culinară ține de aptitudinea bucătarului de a găti ceva delicios, cu produsele cele mai simple. Completăm această axiomă cu ideea că un chef talentat sau un amator de delicii gastronomice…




12:55, 04.12.2020

Ce mănâncă Ion Țiriac de sărbători. Meniul lui i-a șocat pe toți miliardarii României

Ion  Țiriac este unul din cei mai bogați români. Mulți oameni au curioziăți legate de viața sa de la cel mai mic detaliu. Ce mănâncă afaceristul zi de zi? Meniul i-a șocat până și pe miliardarii de la noi. Care…




01:36, 04.12.2020

Tudorel Buzatu a inventat meniul zilei electoral, iar „mamica” stand-up-ul | PAMFLET

Familia Buzatu în aceastã campanie electoralã ne-a oferit pâine si circ. Am trãit cu impresia cã doar noi, jurnalistii, facem circ, dar iatã cã am fost întrecuti. Distinsa baroneasã, Gabi Cretu, a dansat, asa mai…




08:40, 01.12.2020

Despre re-inventarea unui început pe timp de pandemie: CLOP Casual Restaurant (P)

În Iasi, pâna la CLOP Casual Restaurant, mâncarea traditionala nu fusese prezentata într-o maniera moderna sau servita în altfel de locatii decât cele  tip "han" sau „cherhana". De aici curajul lui Bogdan Irinescu,…




14:35, 29.11.2020

Fructele care te scapă de boli în sezonul rece. Sunt ieftine, toți românii trebuie să le consume

Ce fructe trebuie să consumi special pentru sezonul rece? Meniul tău trebuie să varieze și să fie eficient pentru ca organismul să poată lupta cu bacteriile și virozele momentului. Ce trebuie că mănânci mai des?…




13:00, 27.11.2020

„În sfârșit, vine Crăciunul!” – #IaOPauzăDeLaGătit și comandă meniul de la localurile din apropiere

În acest an planurile noastre, ale tuturor, au fost date peste cap. Am trăit momente de suspans și neliniște. Am înfruntat provocări, am muncit din greu și am încercat să ne simțim în siguranță chiar și în condițiile…




05:05, 27.11.2020

Fasole la ceaun și sarmale la Rânca în aer liber în minivacanța de Ziua Națională

Autoritățile din Gorj și reprezentanții unităților de cazare pregătesc minivacanța de Ziua Națională în Rânca. Turiștii sunt așteptați la Rânca în condițiile respectării măsurilor impuse în pandemia de coronavirus.…




19:15, 18.11.2020

Părinţii elevilor intoxicați, revoltaţi că nu au acces la meniul copiilor. Instituția, în continuare închisă

Părinţii elevilor de la liceul internat cu profil sportiv din sectorul Buiucani al Capitalei, unde săptămâna trecută 20 de copii au făcut toxiinfecţie alimentară, sunt revoltaţi că nu au acces la meniul copiilor.




15:00, 17.11.2020

Craiova: Campania Bright Sky România, aplicație mobilă gratuită

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj se derulează Campania Bright Sky România, inițiată în cadrul parteneriatului dintre Poliția Română, Vodafone România, Asociația Necuvinte și Asociația Code for…




18:20, 13.11.2020

Murad intră pe nișa de food delivery și își lansează propria platformă. Meniuri cu o clinică

Omul de afaceri Mohammad Murad, proprietarul lanțului hotelier Phoenicia, va lansa în jurul datei de 1 decembrie propria platformă de food delivery, în care spune că a investit 3 milioane de euro și care va asigura…




10:46, 11.11.2020

Anca Țurcașiu are 50 de ani și un corp perfect. Trucurile și meniul ei zilnic. „Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc…”

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai sexy actrițe din România. Are 50 de ani și un corp perfect. Pentru că a fost întrebată de foarte multe ori ce dietă ține, vedeta a dezvăluit care este secretul.Recent, artista…




18:00, 09.11.2020

Scene uluitoare la înmormântarea unui lider al romilor. Paradă cu cai, covor roşu, berbec la proţap, manele. Poliţia a împărţit amenzi

Gely Mondialu (51 de ani), un membru de seamă al clanului lui Bercea Mondial, din Drăgăneşti Olt, a fost înmormântat duminică cu mare fast.  Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sorinel Stoiculescu, zis Gely Mondialu,…




15:05, 09.11.2020

Scrisoare deschisa a patronilor din Ploiesti (HoReCa): "Meniul zilei: FALIMENT! Sute de mii de oameni vor muri de foame"

Reprezentantii domeniului HoReCa din Prahova au lansat un apel adresat Guvernului Orban prin care isi manifesta disperarea fata de ultimele masuri anuntate in contextul pandemiei. Intitulata "Meniul zilei: FALIMENT!",…




10:05, 09.11.2020

Fructele de toamnă care sunt aur pentru sănătate. Toți românii trebuie să le consume ca supă

Cum să te folosești de minunățiile toamnei? Fructele și legumele sezonului sunt foarte benefice organismului tău. Cum poți să le integrezi în meniul tău zilnic și care este cea mai ușoară rețetă de supă pe care…




10:21, 04.11.2020

Pontul zilei: Berăria Vlad Țepeș vă aduce “Meniul zilei” acasă sau la birou!

Deși restaurantele din Târgoviște sunt închise în interior din cauza … Post-ul Pontul zilei: Berăria Vlad Țepeș vă aduce “Meniul zilei” acasă sau la birou! apare prima dată în Gazeta Dambovitei .