Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:25, 12.09.2021

Cum faci cel mai sănătos magiun de prune. Cum trebuie să fie fructele şi de ce nu se pune zahăr

Cele mai bune conserve pentru ianră se fac în casă, după reţete simple, ca pe vremea bunicii. Magiunurile se fac din prune, caise sau corcoduşe foarte coapte, pentru că, în principiu, nu se pune zahăr, pentru a…




15:41, 18.12.2020

Brandul Topoloveni, reconfirmat în 2020 prin două recunoaşteri importante ale notorietăţii şi calităţii produselor

Brandul Topoloveni a fost consolidat şi reconfirmat în 2020 prin două recunoaşteri importante ale notorietăţii sale şi ale calităţii produselor: înregistrarea la OSIM a mărcii Topoloveni şi includerea magiunului…




08:30, 16.08.2020

Cum faci deliciosul magiun de prune. De ce se fierbe la foc mic şi nu se pune oala direct pe plită, cum scăpaţi de coji

Magiunul de prune este tradiţional românesc şi îmbogăţeşte cu gustul lui dulce-acrişor plăcinte, cozonaci şi dulcuri care de care mai gustoase.Magiunurile se fac din prune, caise sau corcoduşe foarte coapte, pentru…




15:55, 10.08.2020

Sonimpex a înregistrat la OSIM marca ''Topoloveni''

Sonimpex a înregistrat la OSIM marca Topoloveni, pentru mai multe categorii de produse, precum magiunuri, dulceţuri, zacuşte, bulion, sarmale, produse de patiserie şi cofetărie care conţin magiunuri sau dulceţuri,…




15:20, 10.08.2020

Toponimul Topoloveni este oficial marcă înregistrată la OSIM

Toponimul Topoloveni, devenit cunoscut publicului larg datorită magiunului din prune Topoloveni şi celorlalte produse ale Sonimpex Topoloveni este oficial marcă înregistrată la OSIM, au anunţat reprezentanţii firmei,…




05:33, 26.09.2019

Reţeta celui mai sănătos magiun de prune. Cât se fierbe ca să iasă delicios şi ce pui pentru un gust rafinat

Magiunurile se fac din prune, caise sau corcoduşe foarte coapte, pentru că, în principiu, nu se pune zahăr. Gustul rafinat îl dau miejii de sâmbure, mai ales cei de caisă şi de zarzăre.  Reţeta unui magiun delicios…




09:59, 24.06.2019

Sonimpex Topoloveni devine marcă înregistrată la OSIM. Compania anunță și lansarea unui nou produs

Sonimpex Topoloveni lansează Gemul din fructe Topoloveni, un nou aliment funcțional adăugat în portofoliul companiei la cererea consumatorilor. Gemul din fructe Topoloveni nu conține zahăr adăugat sau aditivi alimentari…




13:29, 21.06.2019

Topoloveni devine marcă înregistrată la OSIM. Compania anunţă lansarea unui nou produs

Compania Sonimpex Topoloveni din judeţul Argeş, producătorul magiunului de prune de Topoloveni, a anunţat vineri înregistrarea la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) ca marcă proprie a toponimului Topoloveni.…




22:32, 18.09.2011

Cât de sănătoase sunt magiunurile şi dulceaţa.

Cele mai bune sunt produsele preparate la maximum 70 de grade, fara adaos de zahar si conservanti, care pastreaza vitaminele si mineralele din fructe. Cel mai bun desert de sezon este magiunul traditional din prune,…