Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:30, 24.04.2021

Și-a pus bicarbonat de sodiu pe cearcăne și a rămas uimită. Ce s-a întâmplat în 2 săptămâni

Bicarbonatul de sodiu este recunoscut ca fiind un ingredient natural universal. Cu ajutorul lui se pot curăța diferite suprafețe, împrospătează mirosul în spațiile închise, albește dinții și elimină excesul de…




09:06, 24.04.2021

Drob de porc – rețetă. Alternative delicioase pentru masa de Paște

Drobul de porc, de pui sau de miel reprezintă una dintre cele mai apreciate aperitive pentru masa de Paște. Iată unele dintre cele mai gustoase rețete de drob de porc pe care să le încerci. Dacă vrei să prepari…




07:05, 23.04.2021

Cozonac de Paște: rețeta pentru cel mai pufos cozonac

Dacă vrei să faci cel mai delicios cozonac de Paște, avem rețeta ideală pentru tine. Pufos și plin de cacao și nucă, acest cozonac nu poate lipsi de pe masă. Cozonacul este un desert tradiional, servit adeseori…




22:36, 22.04.2021

Cozonac cu smântână. Secretul gospodinelor ca să iasă fraged

Ai auzit de rețeta de cozonac cu smântână? Este o rețetă pe care o știu doar cele mai experimentate gospodine și este secretul cu care cozonacii îți vor ieși fragezi și miezul se va desface în fâșii.  Cuprins:…




14:05, 22.04.2021

Rețetă de friptură de miel la cuptor. Cum trebuie s-o prepari ca să iasă fragedă

Carnea de miel este una dintre preferate românilor când vine vorba de pregătirea preparatelor de Paşte. Deși este un sortiment de carne roșie, carnea de miel este sănătoasă datorită conținutului de seleniu. Ingrediente…




12:00, 21.04.2021

Rețeta pentru ciorbă de cartofi a lui Sorin Bontea, inspirată de străbunica sa. De ce ingrediente ai nevoie

Cum încă ne aflăm în postul Paștelui, Sorin Bontea vine în ajutorul tău cu un preparat simplu și rapid de gătit. Rețeta pentru ciorbă de cartofi a celebrului jurat de la Chefi la cuțite, inspirată de străbunica…




09:30, 21.04.2021

Băutura genială care te ajută să slăbești după masa de Paște. Ingredientul secret care te ajută

Există o băutură miraculoasă care te ajută în drumul tău spre o siluetă mai potrivită ție. Ce poți să faci ca să slăbești? Extistă un ingredient secret care face toată treaba. Despre ce este vorba și când trebuie…




16:00, 20.04.2021

Cum faci drojdie de casă, de fapt. Rețeta e simplă: ai nevoie de 3 ingrediente ieftine

Dacă faci pâine în casă, cu siguranță știi că gustul nu se compară cu cel al pâinii din comerț. Coaja crocantă și miezul pufos sunt elemente pe care nu le poți găsi la pâinile din comerț, decât dacă mergi la o…




10:20, 20.04.2021

De ce zborul lui Ingenuity pe Marte este un moment istoric

Doar trei metri au fost suficienți pentru ca un mic elicopter să facă istorie. Ingenuity a zburat 40 de secunde, dar a fost suficient pentru a fi stabilită o premieră: o mică aeronavă motorizată se ridică de la…




07:20, 20.04.2021

Tratamente de înfrumusețare: ingrediente care nu trebuie amestecate

Pentru a avea o piele frumoasă , multe femei investesc în mai multe tratamente de înfrumusețare. Este un lucru foarte bun! Dar, înainte de a stabili o rutină de îngrijire a pielii, cel mai bine este să știți ce…




07:00, 20.04.2021

Alternativa delicioasă pentru vegetarieni la drobul de Paște – iată cum îl prepari

Drobul este una dintre mâncărurile tradiționale care nu lipsesc de pe masa de Paște. Fiind însă un preparat pe bază de carne, cum se pot bucura persoanele cu diete vegetariene de el? Cel mai adesea, drobul se prepară…




16:00, 19.04.2021

Salată de boeuf a la Florin Dumitrescu. Rețeta potrivită pentru masa ta de Paște

Mai este puțin până la Sfintele Sărbători de Paști și cu siguranță că gospodinele își pregătesc de pe acum lista de cumpărături. Chef Florin Dumitrescu vine în ajutorul gosodinelor cu o rețetă proprie de salată…




21:40, 18.04.2021

Beneficiile mierii de dovleac

Pe langa afectiunile hepatice, aceasta miere trateaza cu succes bolile cardiovasculare dar si edemul pulmonar. Desi toate tipurile de miere ajuta la refacerea celulei hepatice, mierea de dovleac este de departe…




17:16, 17.04.2021

Cea mai gustoasă rețetă de sarmale pentru masa de Paște. Sorin Bontea îți spune ingredientele

Sărbătorile de Paște se apropie cu pași repezi, iar Sorin Bontea îți dezvăluie cea mai gustoasă rețetă de sarmale. Iată de ce ingrediente ai nevoie, dar mai ales, cum trebuie să le prepari pentru a ieși delicioase.…




15:00, 15.04.2021

Cum se prepară cel mai bun mălai dulce pe care l-ai mâncat vreodată. Rețeta tradițională a gospodinelor de la țară

Aceasta este o rețetă tradițională de mălai dulce, care ne duce cu gândul la copilărie, cu care ne răsfățau bunicile noastre pe vremea în care eram copii. Ingredientele folosite sunt unele ieftine. Iată cum se…




09:05, 15.04.2021

Cozonac de post. Rețeta cea mai simplă și gustoasă

Chiar dacă ții post, sau vrei să ai o dietă echilibrată și mai săracă în calorii, poți face cozonac de post la fel de delicios și pufos. În plus, poți să îl umpli cu cacao sau rahat ori cu creme făcute de post. …




08:20, 15.04.2021

Ingredientele din bucătărie care te scapă de coate uscate și negre. Așa procedau femeile la țară

În sezonul rece în special, pielea are tendința să se usuce excesiv. Putem vorbi despre aceeași situație și în cazul persoanelor care nu se hidratează suficient. Simptomele sunt de descuamare, aspect tern, lipsă…




16:45, 14.04.2021

Cristina Șișcanu și rețeta ei de paste dietetice: „Da, da, pastele nu îngrașă!”

După lupta cu surplusul de kilograme, Cristina Șișcanu se străduiește să-și mențină un stil de viață cât mai sănătos și cât mai lipsit de “pericole” calorice. Vedeta și-a surprins, recent, fanii pe rețelele sociale…




11:40, 14.04.2021

Studenţii de la Protecţia Cosumatorului şi a Mediului, de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi prepară delicatese din…

Experimente culinare la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Iaşi. Ingrediente inedite sunt folosite de studenţi pentru a prepara produse de panificaţie şi patiserie. Printre acestea se…




00:06, 14.04.2021

Bloc tematic ”Jamie Oliver” la TV Paprika, în luna ianuarie

Anul începe bine pentru pasionații de gătit, deoarece TV Paprika va difuza din 4 ianuarie, în fiecare seară de la ora 21:00, câte o super emisiune cu faimosul Jamie Oliver. Astfel, fanii bucătarului vor putea să-i…




10:35, 12.04.2021

Rețeta Addei pentru prăjitura cu afine și blat de mere. Ingredientul special este oul de prepeliță: ”Este invenția mamei mele”

Adda a demonstrat că nu știe doar să cânte, ci și să gătească. Spre surprinderea tuturor, chiar și a ei, artista s-a văzut în ipostaza de a da sfaturi în ale bucătărie. După ce și-a preparat un desert delicios,…




10:30, 12.04.2021

Rețeta perfectă pentru postul Paștelui: sufleu de conopidă. Ingredientul secret

Cea mai veche mențiune a sufleului este atribuită celebrului bucătar francez Vincent La Chapelle, la începutul secolului al XVIII-lea. Dezvoltarea și popularizarea sufleului aparțin maestrului culinar Marie-Antoine…




09:50, 12.04.2021

Cum faci pastă de mici acasă, de fapt. Ingredientul secret pentru o rețetă de te lingi pe degete

Tradiția românilor de 1 Mai nu este completă fără a prepara mititei pe grătar. Cea mai veche rețetă de pastă de mici datează din 1920. Care este ingredientul secret pentru o rețetă de te lingi pe degete. Cum prepară…




20:30, 11.04.2021

Nu o să îți vină să crezi! Acest ingredient din bucătărie îți reface părul deteriorat

Pentru a arăta bine toate femeile își coafează părul, fie cu placa, uscătorul de păr sau cu drotul conic. Din acest motiv părul devine deteriorat, iar repararea acestuia este una costisitoare. Ei bine, nu și cu…




12:56, 07.04.2021

(P) Colagenul și proprietățile lui benefice asupra tenului. Ritualul de îngrijire al Roxanei Ciuhulescu

Ce este colagenul? Colagenul este principalul ingredient de înfrumusețare, o proteină structurală care conferă pielii elasticitate și fermitate. Acesta restructurează urmele lăsate de expunerea frecventă la razele…




08:05, 07.04.2021

Stufat de porc – rețete de stufat cu carne de porc

Stufatul de porc este ideal pentru Paște dacă nu ești cel mai bun prieten cu carnea de porc și aroma ei distinctă. În plus, stufatul de porc poate fi pregătit mai tot timpul anului, datorită faptului că, spre deosebire…




21:40, 06.04.2021

Ingrediente bizare băgate în carnea de cârnați. Tu ai avea curaj să mănânci așa ceva?

Cârnații sunt un aliment foarte consumat în România. De la feluri de mâncare clasice, cum ar fi varză călită cu cârnați, mâncare de cartofi sau de mazăre cu cârnați, la clasicele preparate de Crăciun, acest aliment…




20:00, 06.04.2021

Cum se prepară corect varza călită, de fapt. Ingredientele secrete care îi dau tot gustul VIDEO

Varza călită este unul din preparatele preferate de români. Alături de o mămăligă și un ardei iute proaspăt, varza călită este un fel de mâncare tradițional în România, fie că este de post sau cu carne, iar de…




15:40, 06.04.2021

(Publicitate) Noutăți Sanosan pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor

Drăgălași, cu un zâmbet adorabil și cu o curiozitate imensă de a descoperi lumea, bebelușii sunt o sursă de bucurie pentru părinți. Însă, pe cât sunt de curajoși cu mediul înconjurător atunci merg de-a bușilea…




08:00, 06.04.2021

Reţete delicioase cu urzici. Cum se prepară cea mai populară buruiană, ingrediente secrete

Urzica, această plantă miraculoasă, capabilă să vindece numeroase afecţiuni, de la hipertensiun e şi până la anemie, poate fi gătită în multe feluri. Trei reţete gustoase regăsim în cartea regretatului gastronom,…