Gastrice - Stiri si informatii despre Gastrice | prima pagina Ultima actualizare: 01:46:20, 24.04.2024
15:25, 23.04.2024
Juratul Chefi la cuțite, Richard Abou Zaki, desemnat cel mai bun Chef din Italia la gala de la Milano dedicată excelenței în gastronomie
Chef Richard Abou Zaki a primit ieri, la Milano, în cadrul galei Identità Golose – Le Guide Ristoranti 2024, premiul pentru cel mai bun Chef din Italia. Cea de-a 17-a ediție a galei dedicate excelenței în arta…
07:50, 23.04.2024
Competiție globală de startup-uri în turismul gastronomic, de interes și pentru antreprenorii din turismul băcăuan
,,UN Tourism” (Organizația Mondială a Turismului), agenție a Organizației Națiunilor Unite responsabilă de promovarea turismului durabil și accesibil universal, în colaborare cu ,,Basque Culinary Center”, lansează…
FOTO / Pasionații de produse artizanale și gastronomie sustenabilă, invitați la Buzău
Buzăul găzduiește în premieră „Conferința Slow Food România”, în data de 24 mai, la Centrul Muzeal „I.C. Brătianu, în intervalul orar 10.00-16.30. Conferința reunește pentru prima dată la Buzău comunitățile Slow…
Concursului regional „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri românești” – preparare de cozonaci, la Târgu Lăpuș
Urmează un alt eveniment deosebit la Târgu Lăpuș. Sâmbătă, 20 aprilie, începând cu ora 11:00, la Grădinița cu Program Prelungit din Târgu Lăpuș, organizează o nouă ediție a Concursului regional „Gastronomie și…
Compania japoneză Enagic are la Pitești unul dintre cele mai moderne showroom-uri internaționale
Compania japoneză Enagic este cel mai mare producător de ionizatoare din lume. Sistemele de apă Kangen de la Enagic îmbunătățesc cea mai importantă sursă de viață a naturii – apa, folosind cele mai recente cercetări…
Moment istoric pentru medicina din Ardeal! În premieră, Clujul va face transplanturi hepatice începând din acest an - FOTO
Clujul va face din luna mai 2024 transplanturi hepatice la Cluj-Napoca, după includerea Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie (IRGH) „Octavian Fodor” în Programul Național de Transplant Hepatic. Deja,…
Premieră pentru medicina din Ardeal! Clujul va face transplanturi hepatice începând din acest an - FOTO
Clujul va face din luna mai 2024 transplanturi hepatice la Cluj-Napoca, după includerea Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie (IRGH) „Octavian Fodor” în Programul Național de Transplant Hepatic. Deja,…
Clujul face un pas important spre realizarea primului transplantul hepatic din medicina ardeleană - FOTO
Clujul va face din luna mai 2024 transplanturi hepatice la Cluj-Napoca, după includerea Institutului de Gastroenterologie și Hepatologie (IRGH) „Octavian Fodor” în Programul Național de Transplant Hepatic. Deja,…
Clujul a devenit centru de transplant hepatic: “Este un moment istoric!”
La Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca a avut loc, miercuri, 17 aprilie, lansarea oficială a Programului Național de Transplant Hepatic în Transilvania.
va schimba ‘regulile’ pe continent
România urmăreşte să obţină o cotă din pachetul de acţiuni al Gastrade, consorţiul care administrează FSRU Alexandroupoli. Mai precis, această țară balcanică își propune să achiziționeze 10% din capitalul social…
22:06, 13.04.2024
Localnicii din Sânpetru de Câmpie, pregătiţi să deschidă puncte gastronomice după succesul ruşcuţelor
Localnicii din comuna Sânpetru de Câmpie sunt pregătiţi să deschidă puncte gastronomice locale, după succesul mediatic pe care îl înregistrează ghegheţii, cum îi mai spun localnicii, floare identificată de specialişti…
Scrumbii de Florii. Trei zile de festival gastronomic în Satul Pescăresc din Tulcea, la final de aprilie: Concerte, ateliere de creație și ecologie pentru…
Prima ediție a Festivalului gastronomic “Scrumbii de Florii” va avea loc în perioada 26-28 aprilie, în Satul Pescăresc din Tulcea. Pe lângă concerte și delicatese culinare promise de organizatori, vor avea loc…
Servicii artistice pentru Festivalul Traditiilor si Gastronomiei Pescaresti cumparate de Centrul Cultural Judetean Constanta Teodor T. Burada. Cine va…
Pe data de 5 aprilie 2024 a aparut in SEAP anuntul atribuirii unui contract de catre Centrul Cultural Judetean Constanta "Teodor T. Burada" spre Caro Music amp; Events SRL. Obiectul contractului reprezinta achizitia…
Care sunt cele mai comune simptome întâlnite la școlari și ce semnifică acestea?
Pe măsură ce copiii de cresc, încep să aprecieze și să exploreze tot mai mult lumea din jurul lor. Astfel, dat fiind acest contact cu mediul exterior, copiii de vârstă școlară, cu vârste cuprinse între 6 și 12…
Sâmbătă, 13 aprilie: Deschiderea sezonului turistic 2024, la Rimetea. Ateliere, gastronomie, tururi ghidate și rafting pe Arieș
Sâmbătă, 13 aprilie: Deschiderea sezonului turistic 2024, la Rimetea. Ateliere, gastronomie, tururi ghidate și rafting pe Arieș Deschiderea sezonului turistic 2024, la Rimetea. La Rimetea va avea loc sâmbătă, 13…
Atenție la Norovirus, un virus extrem de contagios care cauzează gastroenterită
Norovirusul este un virus extrem de contagios care cauzează gastroenterită, o inflamație a tractului digestiv. Acesta este cunoscut și sub denumirea de „gastroenterită virală” sau „boala vomei”. Norovirusul este…
16:45, 08.04.2024
Afecțiuni gastrice cauzate de absența dinților? Iată la ce soluții ai putea apela
Gastrita, ulcerul și refluxul gastroesofagian sunt afecțiuni care pot fi cauzate de absența dinților. Pierderea dinților poate fi determinată de diferite motive precum caria dentară, parodontita sau accidentele,…
Alertă medicală: Norovirusul este un virus extrem de contagios
Alertă medicală: Norovirusul este un virus extrem de contagios care cauzează gastroenterită, o inflamație a tractului digestiv. Acesta este cunoscut și sub denumirea de „gastroenterită virală” sau „boala vomei”. …
Noi oportunități de turism gastronomic pentru pofticioși și curioși, în Timiș
De mai mulți ani, comuna Margina a devenit o cunoscută destinație turistică, grație produselor locale pe care comunitatea le promovează. Recent, la Margina Sat și la Coșteiu de Sus au fost deschise două puncte…
08:55, 03.04.2024
Diferența între gastrită și ulcer. Sunt cele mai întâlnite diagnostice primăvara. Ce spun medicii
În rândurile de mai jos îți vom spune care este diferența între gastrită și ulcer. Sunt cele mai întâlnite diagnostice primăvara, în sezonul cald. Iată ce spun medicii despre aceste două afecțiuni!
Două noi puncte gastronomice locale, autorizate într-o comună din Timiș
După ce mai mulți ani la rând au derulat activități de promovare turistică a comunei Margina, de dezvoltare a unor produse turistice locale și implicare a comunității în mai multe activități de profil, doi localnici…
Centrul Teodor T. Burada Constanta si-a asigurat serviciile lui Fuego pentru Festivalul Traditiilor si Gastronomiei Pescaresti (DOCUMENT)
Festivalul Traditiilor si Gastronomiei Pescaresti isi propune sa celebreze bogatia si diversitatea culturii pescaresti din zona, aducand laolalta traditii, obiceiuri si bucate delicioase. Constanta va fi gazda…
Recunoașteri de top pentru vinurile Domeniului Coroanei Segarcea
Vinurile din Segarcea au cules și în această primăvară o recoltă impresionantă de recunoașteri internaționale – nu mai puțin de 17 medalii, dintre care șase de diamant și opt de aur. Printre vinurile care au atras…
De Ziua Păcălelilor, Ambasada Franţei anunţă că a înscris în patrimoniul gastronomic „cârnatul de Plechequoi”
Ambasada Franţei a anunțat luni, 1 aprilie – Ziua Păcălelilor, că a înscris în patrimoniul gastronomic ”cârnatul de Plechequoi”, după înfrăţirea dintre oraşele Buzău şi Plechequoi-sur-Loire. ”Ambasada Franţei în…
Turul Uruguayului, suspendat temporar după mai multe cazuri de gastroenterită în rândul concurenţilor
Mai multe cazuri de gastroenterită înregistrate în rândul cicliştilor au dus la suspendarea temporară a celei de-a 79-a ediţii a Turului Uruguayului, informează EFE, potrivt Agerpres. Conform organizatorilor cursei,…
Mâncare ROMANĂ la primul punct gastronomic local din Sălaj Decum-ana 22.03.2024
Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede înregistrările video. Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram: …
„DecumAna”, mâncare, istorie și o poveste de familie
„DecumAna” este primul punct gastronomic local din Moigrad deschis oficial zilele trecute. Nu, nu este restaurant, este un loc simplu, în mijlocul unei familii de sălăjeni, oameni dornici să pună în farfuria turiștilor…
19:25, 23.03.2024
VIDEO: Mircea Groza despre DecumAna, istorie și mâncare
Începând de vineri, la Moigrad funcționează primul punct gastronomic local din zonă. Nu, nu este restaurant, este locul unde un tur ghidat la Porolissum poate fi urmat de o masă cu bucate simple, alese, ca la țară,…
VIDEO: Mircea Groza despre AnaDecum, istorie și mâncare
Începând de vineri, la Moigrad funcționează primul punct gastronomic local din zonă. Nu, nu este restaurant, este locul unde un tur ghidat la Porolissum poate fi urmat de o masă cu bucate simple, alese, ca la țară,…
PRIMUL PUNCT GASTRONOMIC LOCAL IN SALAJ LA DECUMANA
Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede înregistrările video. Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram:…