Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

19:25, 22.04.2024

Ce să faci cu chiftelele înainte de a le pune în tigaie, la prăjit. Aşa rămân legate şi prind o crustă aurie şi crocantă

Ce să faci cu chiftelele înainte de a le pune în tigaie, la prăjit. Aşa rămân legate şi prind o crustă aurie şi crocantă

Gustoase, pufoase, fragede, sunt un adevărat răsfăț pentru papilele gustative. Cu toate că rețeta nu este dificilă și poate fi modificată în numeroase feluri, în funcție de preferințele fiecăruia, există un truc…




23:45, 16.04.2024

Plăcintă italiană pentru Paște. Ingredientul deosebit cu care să ungi crusta pentru a fi savuroasă

Vei avea nevoie de puțină răbdare, câteva ore libere și dorința de a-ți răsfăța familia și musafirii cu un preparat spectaculos: plăcintă italiană pentru Paște. Află, din rândurile de mai jos, care este ingredientul…




14:55, 31.03.2024

Cu ce să amesteci mălaiul înainte de a prăji peştele. Va avea o crustă crocantă şi aurie, fix ca la restaurant

Secretele unui preparat savuros. Playtech Știri îți explică cu ce ingredient să amesteci mălaiul pentru pește, în așa fel încât să obții o crustă crocantă și aurie a cărnii. Rezultatul va mulțumi pe toată lumea.…




11:30, 28.03.2024

Iată 3 rețete simple cu somon pe care trebuie să le încerci neapărat!

Iată 3 rețete simple cu somon pe care trebuie să le încerci neapărat!

Cu o aromă delicată și o textură ușor fragedă, somonul este o alegere populară în bucătăria modernă, fiind prezent în numeroase rețete, care mai de care mai gustoase. Dacă te afli în căutarea unor idei noi și simple…




07:06, 25.03.2024

Specii noi de pești și crustacee invadează Marea Adriatică și pun în pericol fauna marină locală. Un rezultat al schimbărilor climatice

Specii noi de pești și crustacee invadează Marea Adriatică și pun în pericol fauna marină locală. Un rezultat al schimbărilor climatice

Din cauza schimbărilor climatice și a traficului maritim crescut, peștele papagal și alte aproximativ 50 de specii marine s-au răspândit în Marea Adriatică, amenințând populația de pești nativi. Pescarii croați…




09:20, 15.03.2024

Crustacee și moluște, delicatese din mări și oceane

Crustacee și moluște, delicatese din mări și oceane

Crustaceele cuprind peste 50.000 de specii, chiar dacă noi avem în minte doar racii, crabii și, eventual creveții. De ce fructele de mare sunt recomandate pentru dieta noastră? Se pare că totul are legătură cu…




22:01, 13.02.2024

APERITIVE Chifteluțe crocante de pui cu crustă de semințe

APERITIVE Chifteluțe crocante de pui cu crustă de semințe

Transformați clasicele chifteluțe de pui într-un aperitiv inovator și delicios cu această rețetă de chifteluțe în crustă de semințe. Nu doar că sunt o alegere sănătoasă, dar adăugarea de semințe aduce un plus de…




13:25, 25.01.2024

Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie

Ingredientul care frăgezește snițelele. Trucul folosit de Chef Scărlătescu în bucătărie

Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit un ingredient secret ce transformă complet gustul și textura cărnii și conferă șnițelelor o savoare și o frăgezime deosebite.  Celebrul bucătar a mărturisit că acordă o atenție…




18:10, 11.01.2024

Trucul vechi prin care faci ca șnițelele să iasă extrem de gustoase

Trucul vechi prin care faci ca șnițelele să iasă extrem de gustoase

S-au încheiat sărbătorile de iarnă și foarte mulți români sunt sătui de preparatele tradiţionale din porc. Acesta este și cazul tău? Ei bine, dacă da, atunci ai nimerit exact unde trebuie.Noi îți recomandăm să…




23:06, 10.01.2024

Cu ce să ungi chiftelele înainte de a le băga la cuptor. Ingredientul care le face aurii și cu o crustă crocantă

Cu ce să ungi chiftelele înainte de a le băga la cuptor. Ingredientul care le face aurii și cu o crustă crocantă

Vrei să prepari chiftele delicioase, cu crustă aurie și crocantă? Playtech Știri îți explică exact cum trebuie să procedezi pentru a obține acest rezultat. Află în rândurile de mai jos cu ce ingredient trebuie…




13:25, 10.01.2024

Prin ce să dai carnea pentru șnițele ca să iasă mai fragedă și mai gustoasă. Secretul pentru o crustă crocantă

Prin ce să dai carnea pentru șnițele ca să iasă mai fragedă și mai gustoasă. Secretul pentru o crustă crocantă

La prima vedere, am fi tentați să spunem că este o rețetă banală, ce nu ar trebui să dea mari bătăi de cap celor care vor să prepare acest fel de mâncare, însă realitatea este alta. Află, din rândurile de mai jos,…




22:30, 19.12.2023

2023, anul cu seisme tumultoase

Anul care stă să se încheie a fost unul cu multe cutremure. Multe dintre acestea au fost resimțite și în județul Hunedoara și în special în Valea Jiului datorită zonei seismic Gorj. Potrivit specialiștilor această…




09:50, 15.12.2023

Ce trebuie să faci cu peştele înainte de a-l prăji. Aşa va avea o crustă crocantă şi gustoasă

Peștele prăjit este un preparat delicios, ce pare și foarte ușor de făcut. Atenție, însă, la detalii, pentru că s-ar putea să întâmpini ceva dificultăți. Un pește perfect trebuie să fie crocant, cu o crustă aurie,…




10:45, 21.11.2023

Prin ce să dai peştele înainte de a-l prăji pentru a ieşi crocant. Uită de mălai, va avea o crustă de invidiat aşa!

Află, din rândurile de mai jos, prin ce să dai peștele înainte de a-l prăji pentru a ieși crocant. De acum, vei uita definitiv de mălai. Făcut după rețeta pe care ți-o propunem acum, va avea o crustă de invidiat…




16:45, 20.11.2023

Trucuri pentru cel mai bun pește prăjit. Nu se va mai lipi de tigaie și va ieși cu o crustă crocantă și aurie 

Toți știm că peștele este delicios, dar gătitul peștelui poate fi o provocare. Cum faci să îți iasă crocant, dar să rămână întreg și pe dinăuntru să fie fraged? Ți-am pregătit câteva trucuri pentru cel mai bun…




01:15, 18.11.2023

Rețetă de post de chifteluțe fără carne. Vor ieși delicioase și cu crustă crocantă

Ne aflăm în Postul Crăciunului, astfel că gospodinele aleg preparate delicioase fără carne și lactate. Rețeta de post de chifteluțe este extrem de delicioasă și dacă ții cont de următorii pași vor avea o crustă…




18:05, 17.11.2023

ACUM: Ultimele pregătiri pentru Balul Oamenilor de Afaceri, invitații așteptați cu somon în crustă de fistic și Capitan Bucanero Anejo - VIDEO & GALERIE FOTO

Balul Oamenilor de Afaceri, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale finalului de an, de la Botoșani urmează să înceapă în scurt timp, în eleganta sală „Luceafărul” din Complexul Cucorăni.




13:01, 13.11.2023

Cum faci cel mai bun pui la cuptor. Secretul pentru o crustă crocantă

Ușor de preparat și delicios, puiul la cuptor iese perfect după rețeta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Pentru a obține un pui bun de te lingi pe degete, este important să respecți întocmai modul de preparare.




18:06, 15.10.2023

De ce să nu arunci resturile de la pizza. La ce le poți refolosi

Iată câteva idei pe care le poți face cu resturile de la pizza. Aceste idei creative și rafinate îți permit să valorifici la maximum aceste ingrediente și să le refolosești, reducând risipa și chiar reducând puțin…




12:10, 21.09.2023

Nu mai pune unt, ulei sau margarină la cozonac. Ingredientul care îl face fraged și cu crustă crocantă

România se poate mândri cu o mulțime de preparate tradiționale. Printre acestea se numără și cozonacul. Însă, o bună parte din gospodine întâmpină dificultăți în ceea ce privește realizarea acestuia. Iată ce trebuie…




08:05, 23.08.2023

O specie de crab amenință economia Italiei. Invazia de crustacee prădătoare devastează Delta Po

Crabii albaștri invazivi amenință economia unor regiuni întregi din Italia, spun oficialii. Crustaceul originar din apele din vestul Oceanului Atlantic și din Golful Mexic devastează producția de crustacee în delta…




12:50, 16.08.2023

Tarantulă în crustă, guacoamole cu furnici negre sau popcorn cu lăcuste. De ce un meniu cu insecte le-ar provoca indigestii românilor

Joseph Yoon, un bucătar din New York, încearcă să revoluționeze lumea gastronomiei prin aducerea în farfuriile clienților sale a preparatelor cu insecte comestibile. Cu toate că ideea poate părea șocantă pentru…




16:10, 15.08.2023

Tarantulă în crustă, guacoamole cu furnici negre sau popcorn cu lăcuste. De ce un meniu cu insecte le-ar provoca indigestii românilor

Joseph Yoon, un bucătar din New York, încearcă să revoluționeze lumea gastronomiei prin aducerea în farfuriile clienților sale a preparatelor cu insecte comestibile. Cu toate că ideea poate părea șocantă pentru…




23:16, 14.08.2023

Pune un praf de bicarbonat peste cartofi înainte de a-i băga la cuptor. Vei folosi mereu acest truc genial 

Cartofii pot fi preparați în diferite feluri, fie că vorbim despre cartofi prăjiți, la cuptor sau puși în diverse mâncăruri.Nu întotdeauna reușim să facem cartofii cu o crustă crocantă. De cele mai multe ori aceștia…




22:30, 14.08.2023

Am putea face plastic biodegradabil din muște moarte

Un grup de cercetători a descoperit că muștele moarte ar putea fi folosite pentru a face plastic biodegradabil. Un grup de cercetători din cadrul Universității A&M din Texas și-au prezentat metoda prin care produsele…




16:50, 14.08.2023

Pune un praf de bicarbonat peste cartofi înainte de a-i băga la cuptor. Vei folosi mereu acest truc genial 

Cartofii pot fi preparați în diferite feluri, fie că vorbim despre cartofi prăjiți, la cuptor sau puși în diverse mâncăruri.Nu întotdeauna reușim să facem cartofii cu o crustă crocantă. De cele mai multe ori aceștia…




14:20, 02.08.2023

Pune acest ingredient în făina cu care prăjești peștele. O să aibă o crustă crocantă și un gust delicios

Un pește crocant și delicios presărat cu făină, și gătit bine, constituie un fel de mâncare simplu, dar satisfăcător. Făina se rumenește frumos și creează doar cea mai mică urmă de crustă pe pește. Dar pentru ca…




17:50, 31.07.2023

Reţeta de şniţel a lui Chef Dumitrescu. Ce trebuie să faci cu bucata de carne după ce ai dat-o prin făină. Aşa iese crusta perfectă

Vrei să înveți să faci o rețetă de șnițel ca adevărații profesioniști? Ei bine, celebrul jurat de la Chefi la cuțite, Chef Florin Dumitrescu, a dezvăluit secretele sale pentru acest preparat delicios. Ce trebuie…




15:10, 19.07.2023

Dovlecei pane cu usturoi. Rețetă simplă de vară - Secretul crustei crocante

Dovlecei pane cu usturoi. Rețetă simplă de vară Dovleceii pane sunt delicioși, mai ales serviți cu un mujdei clasic de usturoi, dar și cu un sos de iaurt cu usturoi. Nu necesită mult ulei pentru a fi rumeniți,…




12:25, 14.07.2023

Sarea... în bucate nu e întotdeauna prima opțiune! De ce să nu pui sare pe friptură înainte de a o găti. Este considerat "trucul de aur" în bucătărie

Când să adaugi sare pe carnea de fripturăSarea este mult mai mult decât un simplu condiment! Ea poate oferi preparatelor noastre un gust cu totul deosebit, iar când vine vorba de prepararea fripturii, sarea o poate…