Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Ziua Z“ pentru Boris Johnson, care aşteaptă instalarea la Downing Street

Publicat:

Fostul primar al , asteptat ca invingator in cursa catre , se confrunta cu uriasa provocare a impasului Brexitului, careia i se adauga de-acum si solutionarea crizei cu Iranul, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iran susține ca a anunțat Statele Unite ca va ataca Israelul. Biden avertiza vineri ca se asteapta ca Iranul sa treaca la acțiune

19:10, 14.04.2024 - Iranul sustine ca a informat Statele Unite cu privire la intentia sa de a efectua o operatiune „limitata” impotriva Israelului, ca raspuns la atacul mortal lansat la inceputul lunii aprilie asupra consulatului iranian din Damasc, atac care a fost pus pe seama Israelului.

Decizie radicala a Lufthansa și Austrian Airlines: Zborurile spre Teheran, suspendate pana pe 18 aprilie

07:25, 13.04.2024 - "Din cauza situatiei actuale, Lufthansa isi suspenda zborurile spre Teheran pana joi 18 aprilie inclusiv, dupa o evaluare atenta" a situatiei, a declarat un purtator de cuvant al Lufthansa."Compania nu mai foloseste nici spatiul aerian iranian", a adaugat el.Grupul german anuntase miercuri suspendarea…

Orientul Mijlociu, pe un butoi cu pulbere! Biden se asteapta ca Iranul sa atace Israelul 'in curand': 'Nu faceti asta!'

22:51, 12.04.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri ca se asteapta ca Iranul treaca "in curand" la actiune, ca raspuns la o intrebare despre amenintarile iraniene cu represalii impotriva Israelului, si a lansat un apel Teheranului sa nu atace, scrie AFP.

„Nu faceti asta!” Biden se asteapta ca Iranul sa atace Israelul „in curand”

22:50, 12.04.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri ca se asteapta ca Iranul treaca „in curand” la actiune, ca raspuns la o intrebare despre amenintarile iraniene cu represalii impotriva Israelului, si a lansat un apel Teheranului sa nu atace.

Alerta in Israel! l Iranul, dușmanul de moarte al Israelului, a jurat sa se razbune

23:21, 04.04.2024 - Israelul s-a pregatit joi pentru posibilitatea unor represalii dupa presupusa ucidere a unor generali iranieni la Damasc in aceasta saptamana, afirmand ca va raspunde cu fermitate și semnaland ca și-a inasprit pregatirea militara.

Orban pune Ungaria pe „axa raului”. Dupa Rusia și China, Budapesta coopereaza și cu Iranul

11:45, 23.02.2024 - Ministrul maghiar de externe Peter Szijjarto a vizitat Teheranul, joi, intalnindu-se cu omologul sau iranian, Hossein Amir-Abdollahian, și semnand acorduri comerciale in domeniile agricultura și industria alimentara.

Se inflameaza spiritele: Iranul amenința cu riposta la orice atac american

21:15, 05.02.2024 - Republica islamica nu va ezita sa raspunda la orice atac american asupra teritoriului sau, a declarat luni purtatorul de cuvant al diplomatiei iraniene, dupa ce Casa Alba nu a exclus posibilitatea de a lovi direct Iranul, relateaza France Presse.SUA au efectuat vineri o serie de lovituri impotriva…

SUA au dat un avertisment catre Iran despre amenințarea terorista inainte de atacul Statului Islamic

21:50, 25.01.2024 - Guvernul american a avertizat Iranul cu privire la o amenințare terorista in interiorul granițelor sale inainte de atacul de la inceputul lunii revendicat de gruparea militanta Statul Islamic, a declarat joi un oficial american, sub protecția anonimatului, citat de Reuters.Doua explozii la o ceremonie…


Ce parere ai despre aceasta stire?