Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zina Dumitrescu a renunțat să mai lupte pentru viața ei: „Se degradează pe zi ce trece”

Publicat:

In urma cu cateva zile, ajungea de urgența la spital. Deși acum a fost externata, starea ei nu este deloc mai buna. Mai mult, s-ar degrada pe zi ce trece, iar creatoarea nu ar da niciun semn ca vrea sa lupte pentru viața ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Experiment: Un cuplu a renunțat la smartphone-uri acum 7 ani, o viața mai echilibrata. Ce schimbari s-au produs in viața lor

11:45, 02.03.2024 - Un cuplu a renunțat la smartphone-uri acum 7 ani: „Nu vom reveni niciodata, iar fiica noastra va primi și ea un telefon simplu". „Am creat un mediu in care fiica noastra se simte prioritara”, spun cei doi.

Cum a schimbat-o viața de mamica pe Alina Pușcaș! Care sunt obiceiurle la care a renunțat prezentatoarea TV / VIDEO

23:30, 18.02.2024 - Alina Pușcaș marturisește cum i-a schimbat viața de mamica, obiceiurile. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva apeleaza la mici trucuri, atunci cand este pe graba și nu are timp sa se pregateasca.

Exclusiv! Lacrimi și durere pentru Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF s-a stins din viața!

16:35, 05.02.2024 - Necazurile nu se mai termina pentru Gino Iorgulescu! Dupa ce fiul sau, Mario Iorgulescu, a produs un accident care a dus la un deces, șeful LPF și-a pierdut și cea mai scumpa ființa din lume. CITEȘTE AICI MAI MULTE DETALII!  

Ce rase de caini traiesc cel mai mult și care sunt cele cu speranța de viața scazuta

19:21, 04.02.2024 - Cainii de talie mica si cu botul lung, cum ar fi ogarul Whippet si Teckelul pitic, traiesc mai mult decat rasele mari si cu chip aplatizat, cum ar fi buldogii englezi, potrivit unui studiu publicat joi, informeaza AFP.

Cum arata viața lui Florin Busuioc la 6 ani dupa infarct. La ce a renunțat dupa acel moment dificil

18:50, 24.01.2024 - Viața lui Florin Busuioc, celebrul prezentator de televiziune și meteorolog, a cunoscut o transformare semnificativa in ultimii 6 ani, dupa ce a trecut printr-un infarct in 2018. Click! prezinta care sunt schimbarile aduse de aceasta experiența in viața sa: a renunțat la fumat și a adoptat o anumita…

Timișoara nu-i Onești! O echipa de negociatori a convins un om sa nu se omoare dupa șapte ore de negocieri

10:50, 05.01.2024 - Timișoara nu-i Onești! O echipa de negociatori ai Serviciului de Acțiuni Speciale din IPJ Timiș a convins un barbat sa nu se sinucida. A fost o misiune care a durat șapte ore, insa polițiștii nu au renunțat, știind ca viața omului depinde abilitațile lor.Despre orele tensionate petrecute in frig,…

Star Matinal. De ce a renunțat Alina Pușcau la viața de la Hollywood. Vedeta a vrut sa plece din țara in copilarie: ”Casa mea...” / VIDEO

09:00, 04.01.2024 - Alina Pușcau a sucit mințile oamenilor de peste ocean, dar a ales sa se intoarca acasa. Deși a fost foarte apreciata de persoane importante de la Hollywood, vedeta și-a gasit liniștea in Romania, unde a decis sa se intoarca. Iata de ce a luat aceasta decizie și cum reușește sa fie o femeie implinita.


Ce parere ai despre aceasta stire?