Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zece soldaţi ONU, ucişi de Al-Qaida în Mali. Militarii români plecă în misiune în ţara africană în această vară

Publicat:

Zece soldati ONU din Ciad au fost ucisi, iar alti 25 au fost raniti in urma unui atac armat comis duminica in apropierea unei localitati din nordul statului Mali, a informat misiunea ONU din regiune (MINUSMA). Este vorba de teatrul de operatii in care, din acest an, vor intra si militarii romani care ii vor  schimba pe cei canadieni aflati la cea de-a doua rotatie in periculoasa tara africana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali, ucisi in doua atacuri ale Statului Islamic

12:30, 19.04.2024 - Gruparea jihadista Statul Islamic (SI) a ucis 28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali in doua atacuri in zone controlate de guvernul sirian, transmite vineri AFP, citand Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Salturi cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:40, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Saltura cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:36, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

De ce ar putea fi dotați militarii romani cu blindate ușoare Otokar

19:00, 21.03.2024 - Licitația Ministerul Apararii Nationale pentru vehicule tactice cu blindate usoare (ATBTU) pare una ratata dupa ce o singura oferta a fost depusa din Turcia, de la compania Otokar. Aceasta vrea sa ofere peste 1.000 de unitati ATBTU, cu un pret estimativ de 4,3 miliarde lei, fara TVA.

Zelenski anunța ca 31.000 de soldați ucraineni au fost uciși de la invazia Rusiei

10:20, 26.02.2024 - Rusia pregatește o noua ofensiva impotriva Ucrainei incepand de la sfarșitul lunii mai sau din vara, dar Kievul are un plan de lupta clar al sau, a declarat duminica președintele Volodimir Zelenski.

'Daca faceti rau unui american, vom raspunde' - Joe Biden anunța ca SUA nu se va feri sa atace, unde și cand vrea, in Orientul Mijlociu

04:51, 03.02.2024 - Casa Alba a dat publicitatii o declaratie a presedintelui Joe Biden dupa anuntul ca SUA au lansat atacuri aeriene impotriva unor tinte din Siria si Irak ca raspuns la atacul cu drone de duminica asupra unei baze militare americane din Iordania, cand au fost ucisi trei soldati, informeaza news.ro.„Duminica…

Trei soldați americani uciși și peste 30 de raniți intr-un atac cu drone in Iordania

21:05, 28.01.2024 - Trei soldați ai armatei americane au fost uciși și cel puțin 30 au fost raniți intr-un atac cu drona in cursul nopții asupra unui mic avanpost american din Iordania, au declarat oficiali americani pentru CNN, marcand astfel prima data cand militari americani au fost uciși de focuri inamice in Orientul…

Avertisment SUA pentru romani: „Se vor auzi focuri de arma și explozii minore“. Avioanele vor traversa țara, de la mare la munte

11:40, 27.01.2024 - Militarii americani de la Baza Mihail Kogalniceanu (Constanța) pregatesc, impreuna cu militarii romani, exerciții aeriene pe ruta aeriana intre mare și munte, in zona de antrenament de la Cincu (Brașov).


Ce parere ai despre aceasta stire?