Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zece remedii naturiste care ne scapă de „roşu în gât“. Cum putem scăpa de durerea chinuitoare fără medicamente

Publicat:

Antibioticul este recomandat doar atunci cand rosul in gat este de origine bacteriana, cand apare amigdalita pultacee (puroiul pe amigdale). In rest, putem scapa de rosu in gat cu remedii naturiste, ieftine si la indemana. 

Adevarul” va propune astazi zece remedii naturiste, pentru a scapa de rosul in gat, recomandate de fitoterapeutul

1. Ceaiurile calde

Pentru ca principalul pericol care il ridica rosul in gat este deshidratarea, se recomanda recomanda ca atunci cand suferim de o astfel de afectiune sa consumam cat mai multe ceaiuri. 

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Remedii naturale pentru a scapa de ploșnițele de pat. Soluții casnice eficiente

15:30, 28.03.2024 - Plosnitele de pat sunt insecte invazive mici si plate, a caror unica sursa de hrana este sangele persoanelor si animalelor care dorm in pat. Aceste insecte dezgustatoare au o culoare rosie-maronie si o lungime cuprinsa intre 1 si 7 mm. Desi depind de sange pentru a se mentine in viata, ele pot rezista…

Totul despre alergiile de sezon. Un nutriționist ne spune cum putem scapa in mod natural de ele

22:25, 11.03.2024 - Specialista in sanatate, nutriționista Luminița Catana din Arad vorbește pentru „Adevarul” despre alergiile de sezon. Aceasta spune ca ele apar atunci cand sistemul imunitar reacționeaza la contactul cu o substanța straina.

Cum pot fi prevenite și tratate artritele și artrozele. Recomandarile naturiste ale unui nutriționist

13:40, 23.02.2024 - Specialistul in sanatate Luminița Catana explica pentru cititorii „Adevarul” ce sunt artritele și artrozele, care sunt simptomele, cauzele și mai ales ce tratamente naturiste pot fi urmate

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Ceaiurile care te scapa de greața! De ce este bine sa le consumi des

10:20, 01.02.2024 - Te confrunți cu o senzație de greața și nu știi ce sa faci? Iata cateva ceaiuri care te vor ajuta sa scapi de starea de rau. De ce estee bine sa le consumi des. Motivele pentru care sunt recomandate de specialiști.

Ceaiurile care amelioreaza arsurile gastrice. Remedii naturale care calmeaza simptomele

09:35, 31.01.2024 - In lumea agitata in care traim, multe persoane se confrunta cu probleme digestive, iar gastrita reprezinta una dintre cele mai comune afecțiuni. Cu toate acestea, o alternativa naturala și ușor accesibila pentru gestionarea simptomelor este reprezentata de ceaiurile care amelioreaza arsurile gastrice.…

Ceaiurile bune pentru hipertensiunea arteriala. Remedii naturale cu beneficii pentru sanatate

09:25, 29.01.2024 - In lupta impotriva hipertensiunii arteriale, o serie de ceaiuri naturale au fost recunoscute pentru proprietațile lor benefice in reducerea tensiunii arteriale și imbunatațirea sanatații cardiovasculare. Remedii care iți pot fi de ajutor.

Ceaiurile care te scapa de constipație. Leacuri naturale cu beneficii pentru sanatate

12:31, 27.01.2024 - Descopera secretele unui tranzit intestinal sanatos și eficient cu ajutorul unor remedii naturale. In lupta impotriva constipației, ceaiurile reprezinta unele dintre cele mai valoroase aliațe, oferind nu doar o placere gustativa, ci și beneficii terapeutice considerabile.


Ce parere ai despre aceasta stire?