Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zece filme neo-realiste pe care orice cinefil trebuie să le vadă

Publicat:

Va prezentam zece filme neo-realiste care au ramas in istoria cinematografiei, selectate de . Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre filmele prezentate ati vizionat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce avem nevoie in viața de limite realiste

06:05, 27.03.2024 - Te (pre)ocupi atat de mult de propriile nevoi incat ai ajuns sa-ți desconsideri colegii, prietenii, apropiații? Atenție, daca nu-ți vei impune la timp anumite limite care sa corespunda nevoilor tale de adaptare, riști sa fii izolat și respins de semeni.

Romania are nevoie de bugete realiste, nu de bugete-deziderat

12:30, 14.02.2024 - Se spune ca hartia suporta orice, asta era o vorba din comunism, dar de actualitate și in prezent, iar bugetul este doar o hartie, nimic altceva. Pentru a fi mai mult decat o hartie, cifrele care apar pe acea hartie trebuie musai sa fie niște cifre bazate pe realitațile economice ale țarii, pe cifrele…

STIMA DE SINE Obiectivele realiste contribuie la creșterea stimei de sine

12:05, 13.02.2024 - Inceputul unui nou an este revigorant mai ales in plan psihologic - intoarcerea paginii se simte intotdeauna ca pe un nou inceput, atat de proaspat și de motivant. The post STIMA DE SINE Obiectivele realiste contribuie la creșterea stimei de sine first appeared on Informatia Zilei .

Inflația la 2%. Sunt realiste obiectivele bancherilor centrali?

15:35, 04.02.2024 - Bancherii centrali din intreaga lume incepusera sa se pregateasca pentru reduceri de rate pe fondul scaderii inflației. Acum sunt reticenți in a declara victoria impotriva spiralei scumpirilor. „Va fi foarte dificil sa țina inflația sub control daca creșterea productivitații nu ramane puternica”, susține…


Ce parere ai despre aceasta stire?