Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

WOW! Mai FRUMOASĂ ca niciodată! Anda Adam a strălucit la NUNTA ei! Uite cum a arătat VEDETA!

Publicat:

  Si-a vazut visul cu ochii! Dupa ce a cântat la atâtea nunti cu staif si a înveselit lumea cu tonusul si prezenta ei, a venit rândul sa îsi cânte bucuria! Anda a fost ieri Mireasa Anului si a avut o nunta de 5 stele!

Artista a stralucit ca o printesa lânga mirele Sorin. Însa cireasa de pe tort, la nunta Andei a pus-o tatal sau. Vedeti acum doar o scurta parte din imaginile de la nunta anului.

A fost cea mai frumoasa zi din viata lor! si au devenit ieri sot si sotie. Si-au jurat iubire…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Medicii de familie au ajuns la disperare din cauza soft-ului Casei de Asigurari de Sanatate: ”Ce-am facut oare rau pe lumea asta?”

11:30, 08.02.2024 - Sandra Alexiu, Președintele Asociației Medicilor de Familie din București, trage un semnal de alarma cu privire la faptul ca medicii ajung la disperare din cauza softului de la Casa de Asigurari de Sanatate. ”Vedeți cat e ceasul? Uitați-va bine. Unii dintre voi dorm. Alții chefuiesc. Jumatate dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?