Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Weekendul începe cu soare. Ce temperaturi ne așteaptă astăzi și când va ninge

Publicat:

de Stat anunța ca acest weekend incepe cu cer variabil și maxime termice de pana la +14 grade Celsius, in special, la sudul țarii, dar duminica va ninge pe tot teritoriul R. Moldova.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba radical si va ninge. Unde se va dezlanțui natura

12:05, 15.04.2024 - Spaniolii se bucura in prezent de temperaturi ridicate și vreme caniculara, insa meteorologii avertizeaza ca vremea se va schimba radical in zilele urmataore. In Spania, in prezent, termometrele au aratat pina la 32 de grade Celsius in mai multe orase, depasind cu peste 7 grade media pentru aceasta…

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Soare și nori, dar fara ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 22.02.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cat mai sta in Romania valul de aer tropical. Anunțul ANM despre ce ne așteapta, unde ninge

07:35, 07.02.2024 - Vreme anormal de calda se anunța in continuare in țara noastra. Valul de aer tropical ne rasfața cu temperaturi de primavara. De altfel, pana la mijlocul lunii februarie, meteorologii anunța temperaturi mai mari cu 101-5 grade Celsius decat normalul perioadei.

Meteorologii ne aduc vești bune: O zi insorita și temperaturi agreabile ne așteapta

07:18, 01.02.2024 - Meteorologia in Moldova astazi indica o zi predominant insorita, cu o tendința spre cer senin pe parcursul intregii zile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar cea mai semnificativa caracteristica a prognozei este absența completa a șanselor de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?