Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea se dezlănțuie în nouă județe. Avertizare meteo, cod portocaliu și galben de vijelii

Publicat:

Vremea 9 septembrie 2019. ANM a emis doua avertizari meteo de vreme severa pentru urmatoarele ore. Cod portocaliu și galben de vijelii in noua județe. Afla prognoza meteo pentru urmatoarele ore in Romania. Harta zonelor afectate.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertizare meteo de ploi torențiale și vijelii in aproape jumatate de țara. Harta zonelor aflate sub cod galben

11:05, 17.04.2024 - Meteorologii anunța ca, pana joi dupa-amiaza, vor fi averse, descarcari electrice, izolat grindina și vijelii in zona de sud-est, iar vremea se va raci in toata țara. Totodata, la altitudini de peste 1.500 m vor fi precipitații sub forma de lapovița și ninsoare. Administrația Naționala de Meteorologie…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Dupa temperaturi de vara, VIJELII! Cod PORTOCALIU de vant in aproape toata țara

11:50, 01.04.2024 - Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vant in jumatatea de vest a tarii, de luni seara pana marti dimineata. De marti dimineata, va fi vant in toata tara, pentru unele zone fiind emisa avertizare cod portocaliu. Meterologii au emis o avertizare cod galben de vant si vijelii valabila in intervalul…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

HARTA Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

10:30, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie.

Avertizare meteo de ninsori, vant și ploi in Romania! 27 de județe sunt vizate

11:40, 12.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo cod galben de vreme rea in Romania. Prima avertizare meteo ANM cod galben este valabila astazi, intre orele 10:00 și 18:00. Vantul va avea intensificari in Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei. Vor fi…

Alerta meteo: cod galben și portocaliu de ninsori puternice și vant. Harta zonelor in care vremea rea face ravagii

10:30, 05.02.2024 - Este alerta de vreme rea pentru aproape toata țara. Meteorologii au emis atenționari de fenomene severe pentru majoritatea regiunilor. Un cod galben de vant puternic și viscol la munte, va intra in vigoare azi, la pranz, și va fi valabil pana luni seara.


Ce parere ai despre aceasta stire?