Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme EXTREMĂ în ţară. Meteorologii au emis COD POTOCALIU de caniculă

Publicat:

NEWS ALERT

Temperaturi extreme in Moldova. Meteorologii au emis de canicula pentru nordul și centrul țarii și de canicula pentru partea de sud.

Avertizarea este valabila pentru perioada 2-4 septembrie.

Temperatura maxima a aerului va atinge in unele zone +35°C, iar la nordul țarii se vor inregistra maine maxime de +38°C.

Avertizarea este valabila pentru perioada 2-4 septembrie.

Share pe G+ OK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta de praf saharian peste Romania! Vezi de cand este valabila avertizarea!

13:30, 27.03.2024 - Un nor de praf saharian va cuprinde Romania in zilele urmatoare. Alerta este in vigoare in perioada 27 martie, ora 12 – 28 martie, ora 22. ”In perioada 27 martie, ora 12 – 28 martie, ora 22, circulatia aerului se va mentine predominant sud-vestica si va favoriza patrunderea unei masei de aer incarcate…

Zi innorata cu tendința de ploaie: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:15, 21.03.2024 - Astazi, vremea in Moldova se anunța a fi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Cea mai semnificativa caracteristica a zilei este tendința de innorare, care va persista pe parcursul intregii zile.

VREMEA pana in 15 aprilie. Variații mari de temperatura, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza meteo pe patru saptamani

10:00, 19.03.2024 - VREMEA pana in 15 aprilie. Variații mari de temperatura, zile cu ploi sau ninsori. Prognoza meteo pe patru saptamani Vremea se incalzește din zilele urmatoare. Meteorologii anunța temperaturi peste cele normale. Vor fi perioade cu ploi, iar in Moldova și la munte va mai ninge.   Administrația Naționala…

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Vreme deosebit de calda la București. Temperaturi cu mult peste cele specifice perioadei in Capitala

10:45, 07.02.2024 - Meteorologii au emis o prognoza speciala de vreme calda pentru București, valabila 24 de ore, incepand de miercuri, 7 februarie, de la ora 10.00.Potrivit ANM, in acest interval, in Capitala, valorile de temperatura vor fi cu mult peste cele normale specifice perioadei.Astfel, temperatura maxima va fi…

Alerta meteo- Cod Galben de vant și vreme rea in zece județe

10:20, 07.02.2024 - Meteorologii au emis miercuri o avertizare Cod galben de vant valabila in zece județe din țara pana joi dimineața.Potrivit ANM, sunt vizate județele Maramureș, Bistrița-Nasaud, Mureș, Harghita, Covasna, Bazau, Vrancea, Bacau, Neamț și Suceava, conform Mediafax. In Carpații Orientali, vantul…

Vreme innorata și posibile ploi: Meteorologii ne avertizeaza pentru o zi cu temperaturi scazute care cresc treptat

07:17, 26.01.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o vreme predominant innorata, cu posibilitați de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea crescuta de ploaie.


Ce parere ai despre aceasta stire?