Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrea să fie mireasa perfectă şi munceşte din greu la sală! Cât de bine arată corpul Andei Adam, înainte de nuntă

Publicat:

se apropie de momentul în care-i va jura iubire vesnica logodnicului ei, . Vedeta vrea sa arate impecabil pentru cea mai importanta zi din viata ei, asa ca munceste din greu la sala.

este în culmea fericirii si numara cu nerabdare zilele pâna la nunta cu iubitul ei, Andrei. Fiind o fire perfectionista, cântareata vrea sa aiba un trup fara cusur la nunta, iar pentru asta, se antreneaza dis-de-dimineata la sala de sport.

Solista a postat o imagine de la sala pe o retea de socializare, în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Anda Adam iși sarbatorește soțul. Cum și-a surprins artista partenerul, de ziua lui de naștere. Ce imagini speciale au postat și nașii lor, Tzanca Uraganu și Alina Marymar / FOTO

19:10, 14.02.2024 - Ziua de astazi este cu totul speciala in familia Andei Adam. Pe langa faptul ca iși sarbatoresc dragostea, ca orice cuplu de Valentine's Day, soțul ei iși sarbatorește ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o artista.

„Mireasa. Direct din culise”, noua emisiune de la Antena Stars. Cine e Raluca Preda, prezentatoarea show-ului

13:30, 29.01.2024 - „Mireasa. Direct din culise” e noua emisiune de la Antena Stars care prezinta detalii din culisele show-ului matrimonial „Mireasa”, care e difuzat la Antena 1 și prezentat de Simona Gherghe. Incepand de astazi, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars au acces…

Gabriela Cristea, la spital chiar in ziua in care trebuia sa revina la TV. A aparut cu perfuzia in mana: „Va trebui sa stau in concediu medical”

09:35, 23.01.2024 - Gabriela Cristea a ajuns ieri, 22 ianuarie, de urgența la spital. Vedeta, care trebuia sa apara la Antena Stars, in emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii”, se confrunta cu probleme de sanatate, astfel ca va lipsi o perioada de pe micul ecran. Ieri, un nou sezon al emisiunii „Mireasa - Capriciile iubirii”…


Ce parere ai despre aceasta stire?