Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vot final la Camera Deputaților privind înființarea Agenţiei pentru Recuperarea Prejudiciilor

Publicat:

Deputații  urmeaza sa voteze, miercuri, proiectul de lege privind înfiintarea, organizarea si functionarea Agentiei Nationale de Administrare a , dupa ce senatorii au respins, pe 13 octombrie, înființarea structurii. 

Proiectul, inițiat de Guvern, a intrunit, atunci, 66 de voturi pentru, 36 impotriva și 6 abțineri. Pentru a fi aprobat, erau necesare 84 de voturi pentru, intrucat proiectul de lege avea caracter organic. Potrivit evidentei votului electronic, 29 de senatori PNL au votat pentru respingerea proiectului de infiintare a Agentiei.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sprijin european pentru fermieri

19:35, 18.04.2024 - „Comisia pentru agricultura și dezvoltare rurala a Parlamentului European a aprobat pachetul de flexibilizare a Politicii agricole comune (PAC). Fermierii nu vor mai avea obligația de a pastra o parte din terenul arabil sub forma de parloaga, vor putea inlocui rotația culturilor cu diversificarea lor,…

Cristina Burciu: Comisia pentru agricultura și dezvoltare rurala a Parlamentului European a aprobat pachetul de flexibilizare a Politicii agricole comune (PAC)

17:50, 17.04.2024 - Fermierii nu vor mai avea obligația de a pastra o parte din terenul arabil sub forma de parloaga, vor putea inlocui rotația culturilor cu diversificarea lor, fermele mici vor fi scutite de controale și sancțiuni. In calitate de europarlamentar, am solicitat, in mod repetat, Comisiei Europene masuri…

Iohannis a promulgat o noua lege. Ce obligații vor avea restaurantele și firmele de catering fața de clienți

15:40, 12.04.2024 - Legea transpune Directiva (UE) 2020/2184 a Parlamentului European si a Consiliului din 16 decembrie 2020, fiind abrogata Legea nr. 458/2002.Actul normativ are ca obiective protejarea sanatatii umane impotriva efectelor adverse ale contaminarii apei destinate consumului uman, prin asigurarea calitatii…

Directiva CSRD a fost transpusa in legislația naționala

19:55, 22.02.2024 - In data de 26 ianuarie, Directiva (UE) 2022/2464 a Parlamentului European și a Consiliului privind raportarea de sustenabilitate a companiilor, cunoscuta sub numele de Directiva privind Raportarea Corporativa de Sustenabilitate (CSRD), a fost transpusa in legislația naționala prin Ordinul Ministerului…

Directorul FBI, vizita in Romania. S-a discutat despre combaterea infractiunilor de spalare de bani si cybercrime cu DNA și DIICOT

19:55, 21.02.2024 - Directorul FBI, Christopher Wray, aflat in vizita in Romania, s-a intalnit, miercuri, cu procurorul general, cu procurori-sefi de la DIICOT si DNA, dar si cu reprezentanti ai Ministerului Justitiei si au discutat despre combaterea infractiunilor de spalare de bani si cybercrime ”Mihai Pasca, secretar…

Țarile din Uniunea Europeana vor recunoaște diplomele romanești de asistent medical generalist, obținute inainte de aderare

09:05, 15.02.2024 - Țarile din Uniunea Europeana vor recunoaște diplomele romanești de asistent medical generalist, obținute inainte de aderare Statele membre ale Uniunii Europene vor recunoaște diplomele romanești de asistent medical generalist, obținute inainte de aderarea Romaniei la UE. Ministerul Educației a anunțat…

Fostul ministru roman de Externe Bogdan ­Aurescu si-a inceput ­mandatul de judecator la Curtea ­Internationala de Justitie (ONU)

00:25, 07.02.2024 - • Este primul roman care indeplinește aceasta funcție Ieri, fostul ministru roman de Externe si fost consilier prezidential, diplomat de cariera, Bogdan Aurescu și-a inceput mandatul de judecator la Curtea Internationala de Justitie, principalul organ judiciar al Organizatiei Natiunilor Unite (ONU),…

Pacientii cu boli cronice solicita eliminarea impozitarii cu 10% a concediilor medicale. Apel disperat catre autoritați

11:30, 06.02.2024 - "Reglementarile din Romania au mers multa vreme pe considerarea pacientilor cronici ca fiind asistati social, pensionari, sustinuti de stat. In prezent, bolile cronice afecteaza tot mai multe persoane, din ce in ce mai tinere, oameni activi, cu serviciu si responsabilitati. Acesti oameni trebuie incurajati…


Ce parere ai despre aceasta stire?