Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Doronin şi Naomi Campbell, întâlnire de gradul III într-un restaurant din New York

Publicat:

Dupa o despartire dureroasa, si miliardarul fug unul de altul precum soarecele si pisica, dupa cum s-a observat la ultima petrecere care i-a adus impreuna.

Intamplarea a facut ca cei doi sa stea la mese foarte alaturate, insa cand Vladimir a observat apropierea, a facut cale intoarsa cat ai clipi – practic supermodelul a intrat in restaurantul Monarch din la cateva minute dupa ce miliardarul de origine rusa si-a facut prezenta si s-a asezat la o cativa metri de acesta.

Insa, Vladimir (cel cu care Naomi s-a iubit timp de cinci ani)…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta in apropierea Capitalei! A fost semnalata prezența unui urs - Mesaj Ro-Alert

11:45, 13.04.2024 - In localitatea Ciolpani a fost semnalata prezența unui urs. ISUBIF a emis un mesaj RoAlert pentru avertizarea populației din localitațile Ciolpani și Snagov.Din informațiile primite de la apelant, prin numarul de urgența 112, ursul a fost observat in zona Ciolpani - DN1.

Intalnire de gradul zero intre un padurar și un urs uriaș intr-o padure din Suceava. Cum s-a terminat totul VIDEO

14:25, 10.04.2024 - Un padurar de la Ocolul Silvic Broșteni (Suceava) a surprins momentul apariției unui urs impresionant. Animalul a lasat impresia la un moment dat ca vrea sa il atace pe barbat, dar s-a razgandit și s-a indepartat apoi in padure.

Intalnire de gradul zero la Romania - Irlanda de Nord: ce au facut Gica Hagi și Razvan Burleanu pe gazon

22:20, 22.03.2024 - Romania - Irlanda de Nord. Cu doar 15 minute inainte de startul meciului, FRF a premiat pe gazon jucatorii naționalei din generațiile '84 și '94. FRF le-a oferit tricouri speciale foștilor jucatori ai naționalei. Au fost pe gazon fotbaliștii din generația '84, prima care a ajuns la EURO in istoria Romaniei,…

Mourinho se pregatește sa revina » Intalnire de gradul zero: luat in calcul la 5 echipe

13:35, 13.03.2024 - Jose Mourinho, liber de contract, a fost in Arabia Saudita pentru a discuta o posibila revenire pe banca cu Yasser Al-Rumayyan, președintele Fondului Public de Investiții și al lui Newcastle. Mourinho a fost la Marele Premiu al Arabiei Saudite pentru a vedea cursa de Formula 1 caștigata de Max Verstappen.…

Ex-premierul britanic Boris Johnson, intalnire de gradul 0 cu Zelenski și Maduro

20:25, 10.03.2024 - Conform publicației The Sunday Times, fostul premier britanic Boris Johnson a facut o calatorie neoficiala in Venezuela in luna februarie pentru a se intalni cu președintele Nicolas Maduro, dupa care a calatorit in Kiev pentru o alta intalnire neoficiala cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski.…

Intalnire de gradul zero! Dupa Loredana Chivu, fratele blondinei sta fața in fața cu fostul partener al surorii sale

22:46, 07.03.2024 - Intalnire de gradul zero intre fratele Loredanei Chivu și fostul logodnic. Dupa ce a executat-o silit, din nou, pe fosta partenera, barbatul nu se lasa. Scandalul dintre fosta asistenta TV și cel care i-a fost alaturi o buna perioada de timp pare departe de a se termina.

Intalnire de gradul zero intre Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu, in ziua decisiva a negocierilor din coaliție

07:17, 21.02.2024 - Liderii partidelor din coaliția de guvernare se reunesc, miercuri, pentru a stabili calendarul alegerilor din acest an, inclusiv daca alegerile vor fi sau nu comasate. In același timp, la Cotroceni va avea loc ședința CSAT, acolo unde se vor intalni inclusiv președintele Klaus Iohannis și premierul…

Intalnire de gradul zero Iftime – Șoptica la conac, se prefigureaza un ”careu de ași” pentru alegeri

07:00, 07.02.2024 - Dupa cateva zile de dispute la nivel declarativ, președintele grupului ”Elsaco” și președintele PNL Botoșani s-au intalnit. Luni seara, cei doi au avut o intrevedere la Conacul Zaicești, parte a grupului de firme condus de omul de afaceri.


Ce parere ai despre aceasta stire?