Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIRAL PE INTERNET: Primele clipe de viață ale unui bebeluș direct din sala de nașteri au făcut înconjurul lumii (VIDEO)

Publicat:

Momente emoționante pentru o proaspata mamica din și bebelușul ei.  Primele momente de viața ale copilului au fost surprinse cu camera de luat vederi și in nici la doua saptamani de la momentul postarii a devenit viral pe una din rețelele de socializare.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Primele reacții la presupusul atac al Israelului in Iran: „Lansam tuturor un apel la prudenta”

13:05, 19.04.2024 - Oman, sultanatul din Golf care a jucat mult timp rol de mediator intre Teheran si occidentali, a condamnat vineri „atacul israelian” in Iran, dupa exploziile produse in zori in provincia iraniana Ispahan, atribuite Israelului de media din Statele Unite, care citeaza responsabili americani.

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Doua zodii primesc o lecție de viața in primele zile ale lunii aprilie. Mercur retrograd este de vina

18:15, 02.04.2024 - Sunt puține lunile care incep cu retrograd. Așa ca, totul trebuie sa se simta ca și cum aceasta va fi o luna cu o mulțime de oportunitați, daca nu te impiedica nimic sa te bucuri de ele. Doua zodii primesc o lecție de viața in primele zile ale lunii aprilie Inainte ca lucrurile sa se complice prea tare…

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Biletul lasat in geam un șofer care a parcat pe doua locuri, viral pe internet. Gestul sau a starnit furia internauților: care e motivul

11:16, 21.03.2024 - „Motivul pentru care parchez pe doua locuri este ca cineva mi-a lovit mașina și a plecat, ma costa 500 de lire sterline pentru a o repara. Așa ca nu lasa un bilet pe fereastra mea. Cum ți-ar placea sa ți se faca asta!!!!!", este mesajul lasat de șofer in parbrizul mașinii, scrie Ziare.com potrivit publicației…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Șeful diplomației franceze: Europa are nevoie de o „a doua asigurare de viata“, in plus fata de NATO

08:25, 13.02.2024 - Europa are nevoie de o "a doua asigurare de viata", in plus fata de NATO, a declarat luni ministrul de externe francez Stephane Sejourne, dupa declaratiile controversate ale lui Donald Trump care a sugerat ca Statele Unite ar putea sa nu isi protejeze aliatii din NATO.

Vis devenit realitate pentru o femeie de 79 de ani care a facut inconjurul lumii

22:56, 08.02.2024 - Luisa Yu, o femeie in virsta de 79 de ani din Filipine, si-a indeplinit visul de-o viata de a calatori in fiecare tara din lume, un obiectiv pe care si-l dorea inca de la virsta de 23 de ani, scrie ABC News. Periplul a debutat in Statele Unite, Yu calatorind initial in interiorul tarii datorita vizei.…


Ce parere ai despre aceasta stire?