Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorel Hrebenciuc, audiat intr-un dosar nou la DNA

Publicat:

Deputatul PSD a fost audiat luni la DNA, intr-un nou dosar. La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), acesta a declarat ca a fost citat intr-un nou dosar, dar nu a menționat in ce calitate.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele imagini cu Gheboasa, dupa ce a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Cum și in compania cui iși petrece timpul cantarețul / PAPARAZZI

22:45, 06.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins primele imagini cu Gheboasa dupa ce a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Cum și in compania cui iși petrece timpul cantarețul.

Cantarețul Gheboasa, audiat la DIICOT in legatura cu un dosar de trafic de droguri

12:15, 02.03.2024 - Cantarețul Gheboasa, in varsta de 22 de ani, se afla din nou in centrul atenției publice, fiind audiat la DIICOT Dambovița in legatura cu un dosar de trafic de droguri, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN.

Cantarețul de trap Gheboasa, audiat intr-un dosar de trafic de droguri. El ar fi fost prins pe strada cu marijuana

11:50, 02.03.2024 - Cantarețul de trap Gheboasa, pe numele sau real Gabriel Gavris, a fost audiat vineri seara de procurorii DIICOT Dambovița, intr-un dosar de trafic de droguri.  Nu se știe momentan in ce calitate a dat declarații cantarețul in varsta de 22 de ani.

Cantarețul Gheboasa, audiat la DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri

08:31, 02.03.2024 - Cantarețul Gheboasa, in varsta de 22 de ani, a fost adus la audieri vineri, dupa ce joi seara a fost ridicat din București, de pe Bulevardul Timișoara, fiind audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Citește și: Argeș. Cat lemn s-a furat in 2023! Raportul Poliției Potrivit unui comunicat oficial emis…

Florin Salam, primul mesaj dupa ce a ieșit de la Poliție. Cum se apara manelistul, audiat intr-un dosar de inșelaciune

18:00, 08.02.2024 - Florin Salam a facut primele declarații imediat dupa ce a ieșit de la audieri. Manelistul a fost saltat in dimineața zilei de joi pentru a da explicații intr-un dosar de inșelaciune, dupa ce nu a raspuns citațiilor primite anterior.

Manelistul Florin Salam, audiat la Parchet intr-un dosar de inselaciune

12:05, 08.02.2024 - Cantaretul de manele Florin Salam a fost adus, joi, 8 februarie, cu mandat, la Parchetul de pe langa Judecatoria Targoviste, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de inselaciune, au informat surse judiciare.

Bubuie un nou dosar: DNA a descins la Primaria Botoșani, primarul va fi audiat

09:45, 02.02.2024 - Anchetatori anticorupție au efectuat, vineri dimineața, percheziții la Primaria municipiului Botoșani, iar edilul este așteptat in cursul zilei sa dea declarații la DNA.Primarul Botoșaniului, Cosmin Ionuț Andrei (PSD), este suspectat ca ar fi contribuit la realizarea de angajari preferențiale la…


Ce parere ai despre aceasta stire?