Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/FOTO. Accident mortal în Braşov: impact frontal între un BMW şi un TIR

Publicat:

Un accident mortal a avut loc, miercuri dimineata, in judetul Brasov, intre Brasov si Cristian. Potrivit cercetarilor facute de politisti, in accident a fost implicat un autoturism BMW, al carui sofer a murit pe loc in urma impactului frontal cu un TIR care venea din sensul opus.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Brașov. Un motociclist s-a stins din viața, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina

17:16, 30.03.2024 - Un acicdent ingrozitor s-a produs, in urma cu cateva ore, in Brașov. Un motociclist și-a gasit sfarșitul, dupa ce a intrat cu viteza intr-o mașina. Tragedia s-a produs pe DN73A, sambata dupa-amiaza. Traficul a fost restricționat.

Inspector ITM, arestat pentru mușamalizarea unui accident mortal de munca. Șpaga a fost un plin de carburant

16:10, 29.03.2024 - Un funcționar din Inspectoratul Teritorial de Munca Buzau a primit mandat de arestare preventiva pentru 25 de zile, pentru luare de mita. El incercat sa mușamalizeze un accident de munca soldat cu decesul unei persoane, in schimbul unui plin de carburant.

Iasi: Accident grav, cu patru victime, dupa un impact frontal intre doua masini

13:21, 22.03.2024 - Un accident grav a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 6.00, in localitatea Vulturi, din judetul Iasi. Doua autoturisme s-au izbit frontal, iar patru persoane au fost ranite. Victimele sunt constiente, nefiind incarcerate. In urma evaluarii medicale la fața locului trei persoane au fost transportate…

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

Accident feroviar mortal intre stațiile Vladeni Ardeal și Dumbravița Barsei. Traficul feroviar este oprit

09:11, 22.02.2024 - Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA informeaza ca traficul feroviar este intrerupt temporar pe raza SRCF Brașov, intre stațiile Vladeni Ardeal și Dumbravița Barsei, unde in cursul acestei dimineți, la km 26+300, trenul R 2100 (CFR Calatori) a accide

Accident mortal in Valea Calugareasca / Trafic restricționat pe sensul de mers Buzau catre Ploiesti

10:41, 08.02.2024 - Un accident rutier mortal s-a produs, joi dimineata, pe DN 1B, in comuna prahoveana Valea Calugareasca, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).Potrivit sursei citate, in evenimentul rutier au fost implicate doua autoturisme, iar in urma impactului dintre acestea, o femeie de 69…

Accident mortal in Dolj. Un barbat a fost calcat de mașina pe trecerea de pietoni

08:25, 07.02.2024 - Accident cumplit in Dolj. Un barbat a fost calcat mortal de mașina, in timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Acesta a fost gasit fara suflare intins pe asfalt, iar viața lui nu a mai putut fi salvata. Barbatul a fost declarat mort.

Accident rutier mortal in Suceava. Doua femei au fost lovite de masina, in timp ce traversau strada in fuga langa o trecere de pietoni / FOTO

09:26, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, de curand, in Suceava. Dupa ce doua femei au fost lovite de o mașina, una dintre acestea si-a pierdut viata, fiind spulberata de un maxi-taxi. Martorii sustin ca victima traversa strada printr-un loc nepermis.


Ce parere ai despre aceasta stire?