Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO UPDATE MAE: Alți trei români morți în urma seismului din Italia; 11 - dispăruți

Publicat:

anunța decesul altor trei cetațeni romani in urma seismului produs pe teritoriul Italiei.

MAE informeaza joi ca, potrivit ultimelor informații obținute din Italia, a fost confirmat decesul altor trei cetațeni români în urma seismului care a avut loc pe 24 august în peninsula.

Astfel, la acest moment, sunt cinci cetațeni români care și-au pierdut viața în urma cutremurului.

Sursa citata precizeaza ca, în ceea ce privește semnalarile privind cetațenii…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

MAE: Autoritațile italiene au confirmat decesul unui roman

10:20, 10.04.2024 - Potrivit informatiilor preliminare furnizate consulului roman, autoritațile italiene au confirmat decesul unui cetațean roman in urma exploziei produse marți la o hidrocentrala din Italia, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

(UPDATE) Explozie la o hidrocentrala in nordul Italiei: 12 victime, dintre care patru decese

20:50, 09.04.2024 - (UPDATE) Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA. Conform primelor informatii transmise anterior,…

Sfarșit tragic pentru o familie de romani din Italia! O mama si cei trei copii au murit intr-un incendiu devastator / FOTO

11:40, 15.03.2024 - Tragedia a lovit o familie de romani stabilita in nordul Italiei, intr-o noapte aparent liniștita, dar care s-a transformat in coșmar. O mama și cei trei copii ai sai au fost rapuși de flacarile unui incendiu devastator, care le-a cuprins locuința din Bologna.

Profesor clujean, in Italia: „Azi imi permit la Roma tot ce-mi permit și la Cluj/Mulți romani s-au imburghezit și nu mai fac muncile de jos”

11:30, 06.03.2024 - Un profesor clujean spune ca deși nu vom avea niciodata marea, muzeele și sutele de orașe superbe ale Italiei, vom avea curand un nivel de trai comparabil sau chiar superior italienilor. Ba chiar mai mult, astazi spre deosebire de acum 30 de ani, iși permite in calitate de turist la Roma tot ce-și permite…

Cine sunt cei doi romani morți in incendiul care a avut loc la blocul din Valencia. Ministerul Afacerilor Externe a facut anunțul

07:01, 28.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a facut anunțul! Mai exact, in incendiul care s-a produs la data de 22 februarie 2024, la o cladire de locuințe din Valencia, doi cetațeni romani și-au pierdut viața. Iata cine sunt cele doua victime!

Romani morți pe drumuri din strainatate. Doua accidente grave s-au petrecut in Ungaria si Italia

18:21, 25.02.2024 - Doua accidente, care s-au petrecut recent pe drumuri din Ungaria si Italia, s-au soldat cu decesul a doi cetateni romani. Ambele persoane care si-au pierdut viata aveau domiciliul in judetul Neamt.

Trei morti si doi disparuti in urma unui accident pe un santier din Florenta, Italia VIDEO

18:20, 16.02.2024 - O structura de beton s-a prabusit vineri pe santierul unui supermarket din Florenta, lasand in urma trei morti si doi disparuti, conform unui bilant oficial, potrivit Agerpres, care citeaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?