Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Uluitor! Fosta iubită a unui concurent de la ”2k1” a murit în incendiul de la ”Colectiv! Mirelei Vaida nu i-a venit să creadă: ”E îngrozitor!”

Publicat:

Un concurent de la ”2k1” a impresionat-o pe cu drama pe care a trait-o. Tanarul a venit in platoul emisiunii alaturi de noua lui iubita, insa nimeni nu se aștepta la dezvaluirea facuta de Mihai.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Concurenților nu le-a venit sa creada cand au auzit care e a doua proba din bootcamp. Ce a urmat

21:30, 17.04.2024 - A doua proba din bootcamp i-a luat prin surprindere pe concurenți, chiar in ediția 14 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 17 aprilie 2024. Gabriela Lucuțar, aka Regina Intunericului, a avut o reacție neașteptata cand a auzit ce au anunțat chefii.

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Cum a fost surprinsa Irina Tanase, fosta iubita a lui Liviu Dragnea, in weekend. Felicitarile au venit imediat: „Casa de piatra!”

19:21, 08.04.2024 - Impecabila din toate punctele de vedere, radiind de fericire, Irina Tanase a trait momente emoționante in weekendul ce abia s-a incheiat. Cum a fost surprinsa fosta iubita a lui Liviu Dragnea, felicitarile nu au lipsit. Un cuplu controversat A pașit sub lumina reflectoarelor, devenind cunoscuta in intreaga…

Irinel Columbeanu, scos de la azil de Oana Cojocaru. Cum a decurs intalnirea cu fosta iubita: „Am stat cam o ora de vorba cu ea, la restaurant”

12:20, 05.04.2024 - Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Oana Cojocaru, care l-a și scos la o plimbare. Fostul milionar a fost bucuros de intalnirea cu fosta iubita, care e mai tanara decat el cu 40 de ani. Timp de trei ani de zile Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au avut o relație, din 2018 pana in 2021, insa…

Fosta iubita cunoscuta a lui Jador l-a dat de gol pe cantareț. Avertisment pentru Oana Ciocan: „Cu toate voia copii”

00:15, 09.03.2024 - Prima iubita a lui Jador a reacționat, dupa ce a aflat cum cantarețul de manele a cerut-o in casatorie pe Oana Ciocan chiar in fața camerelor de filmat de la Survivor All Stars. Simina de la Puterea Dragostei nu pare increzatoare in deciziile fostului concurent. „Cu toate voia copii”. Cum a cerut-o…

Acces Direct. Cumnata lui Iosif intervine in conflictul dintre barbat și fosta iubita. Ce probleme ar fi fost intre cei doi: „De cate ori pleca...” / VIDEO

18:20, 07.03.2024 - Iosif vrea sa iși recupereze banii, dupa ce a declarat ca a fost escrocat de fosta iubita, cu care a fost impreuna 15 ani. Cei doi au ajuns la desparțire in urma cu ceva timp, iar Gizela ar fi declarat altceva in fața apropiaților.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.


Ce parere ai despre aceasta stire?