Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Justin Timberlake nu mai are voie să vorbească. Ce a pățit cântărețul

Publicat:

Invitat joi in emisiunea lui , cantarețul nu a reușit sa scoata niciun cuvant. El a suferit o leziune a corzii vocale și se afla intr-o pauza de…vorbit. Deși Justin nu putea scoate niciun sunet, a fost gazda perfecta. El a vorbit in locul artistului și a facut tot soiul de glume cu privire la condiția in care se afla acesta, relaxand atmosfera, potrivit hollywoodreporter.com. Fallon a incercat sa explice ce i s-a intamplat lui Justin, spre amuzamentul celor prezenți in studio: „Ai urcat pe munte si ai dat de un urs. Te-a atacat si tu ai tipat. Asa ti-ai pierdut vocea.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Manelistul Culița Sterp a fost atacat de lei. Cum s-a intamplat totul? FOTO

11:01, 10.04.2024 - Culița Sterp a avut parte de o experiența pe care o va ține minte multa vreme, dupa ce a avut ocazia sa vada lei și tigri la doar cațiva centimetri de el. Cantarețul a avut curaj și chiar a incercat sa puna mana pe ei și sa se joace. Nu s-a terminat foarte bine pentru manelist,  dar acesta reușit a…

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Gabriela Cristea a ajuns de urgența la spital cu Victoria, fiica ei. Ce s-a intamplat și ce a povestit in mediul online

17:55, 31.03.2024 - Gabriela Cristea a avut o zi de sambata neașteptata, fiind nevoita sa faca fața unei situații delicate. Ea a povestit ca fiica ei, Victoria, a avut parte de momente dificile, manifestand episoade de voma, motiv pentru care au decis sa se prezinte imediat la spital pentru un consult medical.

Doliu imens in muzica internaționala. A murit solistul Eric Carmen, cunoscut pentru piesele "All By Myself" și "Hungry Eyes"

10:35, 13.03.2024 -  Soția lui Carmen, Amy, i-a anunțat moartea pe site-ul sau oficial„Cu o tristețe extraordinara va impartașim vestea sfașietoare despre moartea lui Eric Carmen”, a scris ea. „Dragul nostru, iubitorul și talentatul Eric a murit in somn, in weekend. Timp de zeci de ani, muzica lui i-a atins pe mulți și…

Ce a pațit Pepe pe scena la un concert. Prezentatorul Te cunosc de undeva a trecut prin momente greu de imaginat / VIDEO

22:55, 20.02.2024 - Ce a pațit Pepe pe scena, fix in mijlocul unui concert. Artistul ne-a dezvalui momentele delicate prin care a trecut, dar si cum le-a facut fața. Cantarețul face declarații exclusive despre peripețiile prin care a trecut.

Cați copii are Justin Timberlake. Cantarețul de 43 de ani este casatorit cu Jessica Biel

17:01, 31.01.2024 - Justin Timberlake este unul dintre cei mai apreciați artiști și actori din intreaga lume. Acesta formeaza un cuplu extrem de indragit la Holywood alaturi de Jessica Biel. Puțini știu, insa, iata cați copii au impreuna cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?