Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Tragedie fără margini! Şi-au lăsat nepoţelul de 11 luni să moară şi au plecat la Biserică

Publicat:

Tragedie fara margini! Un baietel de 11 luni a fost gasit mort, dupa ce a fost uitat de bunici în masina cât timp au fost la biserica.

A sfârsit în mod tragic! Un baietel de 11 luni din Georgia, USA, a murit, duminica, dupa ce a fost gasit fara suflare în masina. Bebelusul fusese uitat în autoturism de bunicii care au mers la slujba saptamânala.

Mama micutului ramasese sa doarma, dupa o tura de noapte la serviciu.

"A fost o eroare de comunicare între cei trei adulti. Ei au crezut ca micutul a ramas…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria a „uitat” de un drum important de acces in Bacau. Ivancea: „Viziteu trece zilnic pe aici, dar calitatea deplorabila a carosabilului l-a lasat indiferent!”

10:30, 13.04.2024 - Un drum ce aparține de Primaria Bacau a fost lasat in parasire de municipalitate. Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacau, cere transferarea șoselei de la Primarie la CJ, pentru a putea fi modernizata. Valentin Ivancea, președinte al CJ, a fost in teren, impreuna cu Irina Argatu, primarița…

Tragedie fara margini. De teama eclipsei, o astroloaga si-a ucis partenerul, și-a aruncat copiii din mașina, apoi s-a sinucis

00:00, 12.04.2024 - Eclipsa totala de Soare nu a adus doar entuziasm in randul oamenilor, ci si drama. Este povestea unei astrologe americane obsedata de acest fenomen, care a ales sa isi omoare partenerul si sa isi raneasca copiii in ziua in care luna a acoperit soarele.

Din 10 localnici din Vaslui care reclama ca li s-au furat mașinile, 7 au uitat, de fapt, unde au parcat

15:55, 22.03.2024 - In raportul activitații pe 2023, șeful IPJ Vaslui a sesizat o situație oarecum comica. Polițiștii sunt puși de cele mai multe ori sa investigheze furturi inexistente, pentru ca majoritatea reclamațiilor sunt facute de vasluieni care au uitat pur și simplu unde și-a parcat mașinile.„In ceea ce privește…

Tragedie in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volan, dupa ce a facut stop cardio respirator

08:25, 19.03.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Șoferul a intrat in stop cardio-respirator și a ieșit cu mașina de pe partea carosabila. Acesta a fost gasit fara suflare in mașina.

Tragedie in Polonia: Cel puțin 17 raniți dupa ce o mașina a intrat intr-un grup de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului”

19:25, 01.03.2024 - In orașul Szczecin din Polonia, un incident grav a avut loc atunci cand o mașina a intrat intr-un grup de persoane, ranind 17 oameni, inclusiv șase copii, doi dintre aceștia fiind in stare critica. Șoferul vehiculului a fugit de la locul accidentului. Dupa ce a parcurs cateva strazi, individul s-a ciocnit…

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Barbat care a lovit intenționat cu mașina un biciclist și l-a lasat inconștient pe strada, trimis in judecata

14:20, 31.01.2024 - Un barbat din Arad, care a lovit intenționat cu mașina un biciclist, pe care apoi l-a abandonat deși era inconștient, a fost trimis, miercuri, in judecata pentru tentativa de omor. Parchetul de pe langa Tribunalul Arad a trimis, miercuri, in judecata, in stare de arest preventiv, un tanar in varsta…

Tragedie in Olt. Un barbat a murit, dupa ce un limitator de inalțime a cazut peste mașina lui / FOTO

14:31, 23.01.2024 - Tragedie in Olt. O femeie a murit strivit in propria mașina, dupa ce un limitator de inalțime s-a prabușit. Femeia se afla in mașina cu alte doua persoane, care au fost transportate la spital. Ea a fost gasita in stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut sa faca nimic pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?