Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Temutul călău ISIS de 125 kg şi-a arătat faţa în timp ce executa în stradă trei prizonieri. ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!

Publicat:

Buldozerul” este porecla unuia dintre cei mai sangeroiși ucigași ai gruparii teroriste ISIS. Pana acum, insa, acesta iși ascundea chipul in inregistrarile de propaganda ale . Prin urmare, nimeni nu știa cum arata.   El și-ar fi aratat chipul, acum, in cea mai recenta filmare a jihadiștilor. Inregistrarea arata un barbat masiv, care ar avea origini kurde, in timp ce executa trei prizonieri, tot kurzi, in mijlocul unei strazi din Irak.   Imagini cu puternic impact emoțional       (Sursa: libertatea.ro )  

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO - Atenție, imagini șocante: soldați executați fara mila in razboiul din Ucraina

15:10, 07.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula o filmare cu mai mulți soldați in timp ce sunt impușcați, dar sunt cazuți la pamant.Unele canale de telegram sau de X susțin ca ar fi vorba de soldați ucraineni uciși de catre ruși.

Fiul l-a impușcat de 6 ori pe ucigașul tatalui sau, dupa ce a intrat in forța in sala de judecata, in Brazilia

10:50, 07.04.2024 - Un videoclip tulburator arata momentul in care fiul care cauta razbunare il impușca pe ucigașul acuzat al tatalui sau, dupa ce a patruns intr-o sala de judecata din Sao Jose do Belmonte, statul Pernambuco, estul țarii, a informat CNN Brazilia, Globo și New York Post. Va avertizam ca urmeaza informații…

VIDEO. Confruntare intre doua vole pe strada, dupa ce poliția s-a aratat neputincioasa sa opreasca unul dintre utilaje

17:40, 27.03.2024 - Imagini incredibile vin din Statele Unite, unde Poliția a incercat timp de zeci de minute sa opreasca o vola. Doar ca mașinile forțelor de ordine nu se puteau masura cu utilajul greu, așa ca, dupa o cursa cu incetinitorul pe strazi, barbatul a fost oprit tot cu o vola.

VIDEO ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE: Numeroase victime, mai mulți morți intre care și un copil, la un raliu auto

16:50, 24.03.2024 - Patru morți și aproximativ 30 de raniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminica la un raliu auto in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate sa fie un copil. Mai…

Scene socante la Drobeta Turnu Severin! O adolescenta, injunghiata pe strada de un tanar de 16 ani

20:20, 23.02.2024 - Un caz socant a avut loc la Drobeta Turnu Severin, acolo unde un adolescent de 16 ani a injunghiat o fata pe strada in plina zi, iar apoi a incercat sa si puna capat zilelor. Dupa atac minora a reusit sa fuga, iar agresorul a incercat sa se sinucida. Din primele informatii, cei doi sunt elevi ai unuia…

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 


Ce parere ai despre aceasta stire?