Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Simona Gherghe şi iubitul ei au făcut-o şi pe asta. Prezentatoarea Tv radiază de fericire

Publicat:

se afla de câteva zile în vacanta alaturi iubitul ei, Razvan. Cei doi se bucura de experiente noi si inedite, iar ultima pare ca a fost pe placul prezentatoarei Tv.

Vedeta de la Antena 1 si-a luat inima în dinti si a urcat la bordul unui elicopter pe care l-a pilotat. s-a declarat încântata, iar zâmbetul ei nu face decât sa confirme. "Cea mai tare experienta. Eu ma auzeam în casti", a declarat aceasta la scurt timp dupa ce a coborât din aparatul de zbor.

Are o relatie cu un consultant…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru in emisiune: „Cineva acolo sus ma iubește...”

09:20, 24.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și reușește sa aduca zambetul pe buze atat colegilor sai de breasla, cat și telespectatorilor care se uita la emisiune. Iata ce banc a spus asistenta TV in aceasta dimineața!

Ce se intampla cu cei doi copii ai Flaviei Mihașan dupa ce s-a desparțit de Marius Moldovan. „Eu așa mi-am facut programul”

11:20, 23.01.2024 - Flavia Mihașan și Mrius Moldovan desparțit upa o relație care dura de cativa ani. Vedeta de la Antena 1 a facut primele marturisiri despre acest subiect și a spus cum iși organizeaza timpul pentru a sta cu cei doi copii ai lor, Carol și Tudor.Flavia iși imparte timpul in așa fel incat sa le fie alaturi…

Reality show-ul Mireasa – Ritmul inimii sezonul 9 revine astazi la Antena 1. Mesajul transmis de Simona Gherghe

10:35, 22.01.2024 - Reality show-ul matrimonial Mireasa revine astazi cu cel de-al noualea sezon, la Antena 1. Mireasa – Ritmul inimii va putea fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 14:00. Gazda emisiunii, Simona Gherghe, va intampina o noua serie de concurenti dornici sa lupte cu toate fortele pentru a-si gasi sufletul-pereche.…


Ce parere ai despre aceasta stire?