Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Şi-a refăcut viaţa. Victor Slav, prins în mrejele unei blondine sexy!

Publicat:

La mai bine de trei luni de cand si au anuntat despartirea, pare ca si el si-a gasit linistea, fiind prins in mrejele unei tinere blondine. Dupa ce a si incheiat o relatie, cu , reapare in peisaj si fostul ei, surprins alaturi de o tanara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Exita cale de impacare intre Vulpița și Viorel? Ce spun vecinii dupa ce ea și-a refacut viața, dar a ramas din nou singura

14:00, 11.04.2024 - Vulpița și Viorel ajung din nou in atenția pubicului dupa ce vecina barbatului a vorbit despre ce se mai intampla acum cu cei doi. Iata ce a spus cu privire la relația dintre Viorel și Vulpița și daca mai este posibila o impacare.

Acces Direct. Carmen, situație critica, din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani i-ar fi reproșat ca și-a refacut viața, dupa divorțul de soț

19:26, 28.02.2024 - Carmen are trei copii, dar spune ca a ajuns intr-o situație disperata din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani este fata cea mica și i-ar fi reproșat mamei ca și-a refacut viața, dupa divorț, in condițiile in care i-a fost mereu alaturi și i-a luat apararea in fața tatalui ei.

Bomba in showbiz: Shakira și-a refacut viața! Cine e noul sau iubit, mai tanar cu 10 ani decat ea

19:10, 12.02.2024 - Shakira (47 de ani) se pare ca e tot mai atrasa de barbații mai tinerei. Dupa ce s-a zvonit ca ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (39 de ani), apoi cu cantarețul mai tanar cu 16 ani Rauw Alejandro (31 de ani), cat și cu baschetbalistul Jimmy Butler (34 de ani), […] The post Bomba…

Shakira și-a refacut viața, dupa desparțirea de Gerard Pique. Cine este noul iubit al celebrei cantarețe / FOTO

11:25, 12.02.2024 - Shakira și-a refacut viața, dupa desparțirea de Gerard Pique. Artista este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei. Iata cine este noul partener de viața al celebrei cantarețe!

Ce spune Claudia Patrașcanu despre o impacare cu fostul soț, dupa ce Gabi Badalau și Bianca Dragușanu s-au desparțit: „I-aș oferi o zi din viața mea”

17:05, 07.02.2024 - Claudia Patrașcanu a aflat ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu s-au desparțit, iar artista a fost intrebata despre o posibila impacare. Artista iși acuza fosta soacra ca a intervenit prea mult in viața fiului.Bianca Dragușanu și Gabi Badalau formau un cuplu de aproximativ trei ani, iar de curand s-au…

Cine este iubitul Danei Savuica. La 54 de ani, fostul model și-a refacut viața dupa divorțul de Razvan Stanciu

15:11, 22.01.2024 - Dupa o relație de 25 de ani, Dana Savuica și Razvan Stanciu au divorțat. Vedeta este fericita in prezent alaturi de actualul partener, Razvan Enescu, barbatul pe care il cunoaște inca din timpul facultații.


Ce parere ai despre aceasta stire?