Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Şi-a dat fiica în speranţa că va fi salvată, dar a aflat că familia care o adoptase a făcut o înmormântare! Mama o caută cu disperare: "Aş vrea să ştiu dacă trăieşte!"

Publicat:

Si-a dat fiica in speranta ca va fi salvata, dar la scurt timp dupa, a aflat ca familia care o adoptase a facut o inmormantare. De 25 de ani, Ilioara, mama care si-a rupt din suflet atunci cand si-a dat fiica, traieste doar pe jumatate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția are nevoie de ajutor pentru a-l gasi pe David. Baiatul de 12 ani a disparut și familia il cauta cu disperare

22:30, 14.04.2024 - Un copil in varsta de 12 ani a plecat de acasa in cursul zilei de astazi și nu s-a mai intors. Familia nu mai știe nimic de minor și a alertat autoritațile. Poliția cere ajutorul romanilor pentru a-l gasi și a-l aduce in siguranța acasa.

Un barbat din Cluj a plecat voluntar de acasa pentru un consult medical și nu a mai revenit. Poliția și familia il cauta!

11:21, 05.04.2024 - Un barbat din județul Cluj a disparut dupa ce a plecat voluntar in cursul dimineții de 3 aprilie, de la adresa de domiciliu, pentru a se prezenta la un consult medical, iar pana in prezent nu a mai revenit.„La data de 4 aprilie, in jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurala Turda…

Acces Direct. O femeie, data disparuta. Familia o cauta cu disperare. A plecat la Bacau și nu s-a mai intors: "In ziua aia..." / VIDEO

19:30, 04.04.2024 - Fiul este in alerta, Mama lui e de negasit. Acum trei saptamani Razvan a primit un telefon ce avea sa il panicheze. Tatal lui l-a sunat sa ii spuna ca mama lui a disparut fara urma. Ceea ce trebuia sa fie o calatorie de doar cateva ore s-a transformat intr-un mister pentru intreaga familie.

Ați vazut-o? O femeie din Coșlariu a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Poliția și familia o cauta

22:45, 01.04.2024 - Ați vazut-o? O femeie din Coșlariu a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Poliția și familia o cauta Polițiștii din Alba cauta o femeie care a plecat de la domiciliu și nu a revenit. Persoanele care pot da informații care sa conduca la identificarea sa sunt rugate sa anunțe cea mai apropiata unitate…

L-ai vazut pe tanarul din imagine? Daca da, suna la 112! Un tata iși cauta cu disperare fiul in varsta de 20 de ani, disparut din județul Dolj / FOTO

22:55, 18.03.2024 - Daca l-ai vazut pe tanarul din imaginea de mai jos, suna la 112! Oamenii legii au nevoie de ajutorul tau. Bastica Dragos Costinel, in varsta de 20 de ani, a plecat de la domiciliul sau din județul Dolj si nu a mai revenit.

Juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki, despre pasiunea pentru gastronomie in familia lui: ”Fiica mea a mancat, la 3 ani, in 20 de restaurante cu stele Michelin”

13:20, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

L-ați vazut! Un adolescent de 16 ani din Dambovița a disparut. Familia il cauta cu disperare

16:55, 07.02.2024 - Un adolescent de 16 ani, din comuna Moțaieni, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Daca il vedeți, nu ezitați sa apelați gratuit 112 pentru a anunța imediat Poliția! Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dambovița desfașoara activitați pentru identificarea numitului Florea…

Acces Direct. Doi parinți iși cauta copilul despre care li s-a spus ca a murit in spital, in urma cu 44 de ani. De ce cred amandoi ca fiica lor traiește / VIDEO

17:35, 05.02.2024 - Angela și Ion au devenit parinți in urma cu 44 de ani, atunci cand femeia a adus pe lume o fetița. Micuța a fost nascuta prematur la un spital din Alexandria, dar la atația ani distanța, cei doi cred ca, de fapt, fiica lor a fost furata din spital și data altei familii.


Ce parere ai despre aceasta stire?