Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Schimbare RADICALĂ la "2k1"! Ce se întâmplă de luni cu emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida: "Îmi asum eşecul şi..."

Publicat:

a facut un anunt important în aceasta seara speciala, 8 martie, când e sarbatorita femeia în toate tarile din lume. Fosta prezentatoare de la "Mireasa pentru fiul meu" a dezvaluit ce se va întâmpla cu quiz show-ul matrimonial "2k1" de luni, 13 martie.

Prezenta pe canapeaua emisiunii "Rai da' buni", a spus ca "2k1" va fi în direct de luni, desi, sunt multe riscuri.

"M-am lasat asteptata si când am venit, nu am mai avut ce sa fac. Spun asta pentru…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac la Luis Enrique, dupa eșecul cu Barcelona: „E ca oul Kinder Surprise, nu știi niciodata ce ascunde! La fel se intampla și cu echipa lui de start”

11:35, 11.04.2024 - Luis Enrique (53 de ani), antrenorul lui PSG, a fost criticat de un renumit ziarist francez pentru modul in care a gandit primul „11” in turul „optimilor” Ligii Campionilor, la 2-3 aseara cu Barcelona. „Poate ca este un geniu neințeles la PSG”, l-a ironizat Daniel Riolo, la RMC Sport, comparandu-l cu…

Meteorologii ANM anunța o schimbare radicala a vremii: vom avea parte de un șoc termic

20:16, 28.03.2024 - In ultimele doua saptamani am avut parte de ploi sau chiar ninsori, dar și temperaturi scazute. Directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu, anunța insa o schimbare radicala a vremii, cu temperaturi care vor ajunge pana la 30 de grade, o variație de temperatura care ar putea provoca un șoc termic.…

BRomania, schimbare radicala intr-un singur an. Actorul a slabit mai multe kilograme / FOTO

17:21, 23.03.2024 - BRomania, unul dintre cei mai indragiți actori de la noi din țara a trecut prin mai multe schimbari in ceea ce privește greutatea. Acesta a publicat pe rețelele de socializare un colaj in care le arata fanilor modificarile aparute in urma unei diete adecvate și a introducerii sportului in viața sa.

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Mireasa sezonul 8. Replica Luizei dupa ce s-a zvonit ca formeaza un cuplu cu Sergiu. Ce spune tanara

16:01, 18.02.2024 - In live-urile lui Madi, aceasta a primit mesaje prin care era anunțata ca Sergiu și Luiza ar forma un cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa sezonul 8 a avut o replica, dupa ce nici Madi, nici Sergiu nu au infirmat zvonurile.

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Wayne Rooney intra in ring » Schimbare radicala de cariera pentru legenda lui Manchester United

11:25, 15.02.2024 - Wayne Rooney (38 de ani) vrea sa se apuce de box. Fosta legenda a lui Manchester United a intrat in discuții cu organizatorii galei Misfit Boxing și se pregatește pentru intrarea in ring.  Rooney ar putea boxa pentru o suma considerabila. Acesta negociaza cu rapperul Olayinka Williams alias KSI, organizatorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?