Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO REŢETĂ: Pasta de ardei lute - Harissa

Publicat:

Intr-o ora puteti prepara patru borcane cu pasta folosind urmatoarele ingrediente si dupa reteta prezentata de jamilacusine.ro:   1 kg ardei iute rosu   1/2 kg ardei kapia   2 capatani de usturoi   200 ml otet   100 ml ulei   cate 1 lingura de cumin, sare, coriandru, piper   Cum se prepara aflati in materialul video de mai jos:   

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt

10:01, 10.04.2024 -  Gospodinele pot sa prepare pentru micul dejun cea mai gustoasa rețeta de pate de linte roșie și ardei copt de post The post O REȚETA GUSTOASA DE POST Pate de linte roșie și ardei copt first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de hummus cu ardei copți. Un deliciu pentru perioada de post

21:30, 04.04.2024 - In aceasta perioada, mii de creștini au ales sa renunțe la alimentele ce provin de la animale pentru a ține Postul Paștelui. Daca nu mai știi ce sa consumi la pranz sau cina, rețeta de humus cu ardei este ideala și vei satisface toți pretențioșii de la masa.

Cum sa faci ardei umpluți de post, ca la Manastirea Prislop. Rețeta unui preparat savuros

19:50, 04.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, iar preparatele care se incadreaza in rigorile acestei perioade cu semnificații religioase sunt la mare cautare. O rețeta de la Manastirea Prislop, de ardei umpluți de post, este populara in aceste zile.

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

11:16, 21.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Rețeta de post pentru pastele perfecte cu sos de ardei și caju. Delicatesa provoaca dependența

16:05, 19.03.2024 - Alimentația de post reprezinta o adevarata provocare pentru cei care aleg sa renunțe in aceasta perioada la produsele de origine animala și la dulciuri, dar cu puțina determinare și ajutor, mancarea de post poate fi de multe ori chiar mai delicioasa decat se așteapta mulți. Iata ce rețeta de paste poți…

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de prajitura ecler. Desertul fara coacere pe care il poți prepara in orice sezon

23:40, 02.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta de prajitura ecler. Iata cum se prepara acest desert rapid și fara coacere pe care il poți prepara alaturi de cei mici!

Cuvinte cheie:

reteta prepara pasta ardei harissa

Ce parere ai despre aceasta stire?