Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Primele declaraţii ale mamei copiilor abuzati de "poliţistul pedofil": "Băiatul a rămas traumatizat"

Publicat:

Mama celor doi copii a oferit primele declaratii, dupa ce barbatul in varsta de 45 de ani, pe numele sau , a fost saltat chiar de la birou, dupa ce i-a abuzat pe copii in liftul unui bloc din cartierul din Capitala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Tatal celor trei copii morți in incendiul din Bologna a facut primele declarații! Fostul soț al Ștefaniei este in șoc: ”Trebuia sa ii...”

12:50, 18.03.2024 - Tatal copiilor morți din Bologna a rupt tacerea! Barbatul este devastat de durere și trece prin momente cumplite de cand a aflat de tragedie. Acesta nu mai locuia cu mama copiilor lui, ci a aflat ca Ștefania și micuții au murit la puțin timp de la tragedie. Barbatul a facut primele declarații.

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…

Oana Roman a facut primele declarații dupa inmormantarea mamei sale, Mioara Roman - VIDEO

16:31, 01.03.2024 - Intr-un mesaj video postat pe Instagram, fiica Mioarei Roman s-a adresat oameniilor care o urmaresc in mediul online și care i-au transmis sute de mesaje de susținere. „Am simțit nevoia sa vorbesc un pic cu voi ca sa va mulțumesc in primul rand pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?