Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Povestea impresionantă de viaţă a lui Ion Ţiriac! A făcut bani şi din piatră seacă

Publicat:

este la ora actuala unul dintre cei mai bogati fosti sportivi din lume! A jucat hochei si a ajuns chiar in nationala Romaniei alaturi de care a participat la Olimpiada din 1964, dar apoi a trecut la tenis si a facut o pereche istorica alaturi de .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ion Țiriac, dezlanțuit: „Jucatorii romani nu au valoare pentru nimic!” » Ataca un personaj cu greutate: „Rușinea sistemului de azi!”

17:31, 19.04.2024 - Ion Țiriac a criticat actuala generație de jucatori romani și a explicat de ce niciun „tricolor” nu a primit wild card pe tabloul principal al turneului de la București. ATP Țiriac Open are loc zilele acestea, in București, la baza deținuta de Ilie Nastase și Ciprian Marica. Niciun jucator roman nu…

Star Matinal. Ilie Nastase, documentar despre viața sa. Nadia Comaneci și Gica Hagi au fost prezenți pe covorul roșu alaturi de fostul sportiv: „Mai sus de locul 1 nu aveam unde sa fiu” / VIDEO

13:56, 17.04.2024 - Ilie Nastase este un nume sonor in tenisul romanesc, reușind sa aduca Romania in topurile campionatelor mondiale. Filmul documentar despre viața sa a fost lansat in cadrul unei festivitați cu mare ștaif la Cannes, unde sportivi celebri și-au facut simțita prezența.

Nume sonore la lansarea „Nasty”, filmul despre viața lui Ilie Nastase: Ion Tiriac, Nadia Comaneci, Boris Becker, greii fotbalului

08:50, 17.04.2024 - Marți, la lansarea documentarului biografic „Nasty”, care urmarește viața fabuloasa a legendarului Ilie Nastase (77 de ani), primul lider mondial din istoria tenisului și-a facut apariția la braț cu partenera sa, Ioana, iar șirul de vedete care au fost prezente la eveniment a fost impresionant.

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Andreea Lozinca, poveste impresionanta de viața. I-a fost amputat un picior, dupa un accident cu scuterul: „Am facut 15 operații” / VIDEO

22:26, 16.04.2024 - Andreea Lozinca are o poveste impresionanta de viața. Concurenta a suferit o amputație de picior, in urma unui accident cu scuterul pe care l-a avut la 16 ani. Jurații au ramas fara cuvinte in fața tinerei care și-a facut apariția in platou.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Povestea impresionanta a lui Florin Mihuț, sportivul ajuns in scaun cu rotile. Cat de greu i-a fost sa se adapteze la noua viața: ”Puteam sa mor” / VIDEO

22:25, 03.04.2024 - Florin Mihuț i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite cu povestea sa de viața. Concurentul a suferit un accident de motocicleta și a ajuns imobilizat intr-un scaun cu rotile. Totul s-a schimbat pentru el, iar perioada de acomodare a fost extrem de grea.

Povestea de viața impresionanta a lui George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb. A murit astazi la 74 de ani

12:15, 26.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce George Nicolescu a murit. Artistul care s-a nascut orb a avut o poveste de viața impresionanta și s-a stins din viața la 74 de ani. A lasat in urma o soție și doi copii.

Impresionanta poveste de viața a uneia din puținele femei inginer minier: la 84 de ani merge la cursuri de tango

06:30, 09.02.2024 - Elvira Dumitrescu, o prezența remarcabila originara din frumoasa Basarabie (acum R. Moldova), a contribuit semnificativ la domeniul ingineriei și construcțiilor din Romania. Nascuta in satul Bulboaca, a devenit una dintre puținele femei inginer minier din țara, lasindu-și amprenta asupra unor proiecte…

Soluțiile romanilor descurcareți care știu sa faca bani din piatra seaca. „Exclus angajarea. La inceput eram cu buzunarele goale”

09:00, 07.02.2024 - Intr-o țara saraca așa cum e Romania salariile sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeana, iar de multe ori nu ii motiveaza pe oameni. In situația data, unii cauta, iar o parte chiar gasesc soluții sa faca bani altfel decat prin munca.


Ce parere ai despre aceasta stire?