Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Povestea familiei de zimbri care atrage toate privirile oaspeţilor grădinii zoologice. Ce soartă va avea puiul lor

Publicat:

Prima pereche de zimbri a fost adusa in primavara anului 2016 la din Hunedoara din Germania, iar in prezent, aici sunt gazduite trei astfel de animale, unul dintre acestea fiind primul zimbru nascut in captivitate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gutui japonez, planta spectaculoasa care va atrage toate privirile in gradina ta. Cum se ingrijește și cum se planteaza

17:20, 27.03.2024 - Daca nu ai auzit pana acum de gutui japonez, trebuie sa știi ca acesta este un arbust ornamental cu flori spectaculoase in primavara și fructe galbene și acre, care apar in toamna. Gutuiul japonez crește bine intr-o gama larga de condiții, dar prospera cel mai bine in plin soare și in sol mai acid.…

Hot urmarit international pentru lovituri date in Germania, retinut de politisti in vestul tarii

10:05, 08.03.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani, fața de care autoritațile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, a fost depistat și reținut de polițiști joi, pe raza municipiului Hunedoara. Barbatul originar din Hunedoara este suspect in cazul unor furturi in Germania. „Acesta a fost prezentat…

Descoperim Romania: Drumul de marmura din Alun (Hunedoara)

13:50, 24.02.2024 - Intr-unul dintre cele mai puțin populate sate din Romania, satul Alun din județul Hunedoara, se afla un drum neobișnuit care atrage atenția vizitatorilor: un drum de marmura cu o lungime de peste 10 kilometri. In ciuda faptului ca satul are doar 50 de gospodarii, locuite ocazional, drumul din Alun atrage…

Castelul medieval din Romania ce atrage toate privirile. Se așteapta noi descoperiri VIDEO

06:40, 22.02.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost restaurat, cu fonduri europene, insa investițiile in cel mai popular monument din vestul Romaniei vor continua. Schelele au fost așezate deja pentru noile lucrari, care vor dezlega unele dintre marile mistere ale edificiului.

O fetița a murit cu zile, pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital

14:00, 16.02.2024 - O fetița a murit pentru ca soarta ei a stat in pixul unei directoare de spital. A fost rapusa de temutele infecții nosocomiale, in timp ce familia aștepta un transfer salvator la un spital din Germania.

Diagnosticul socant al regelui Charles al III-lea, pe prima pagina a ziarelor britanice: „Soarta familiei regale s-a schimbat”

13:10, 06.02.2024 - "Am cancer", "Socul cancerului" si "Regele are cancer": portretul regelui Charles al III-lea a fost tiparit marti pe primele pagini ale tuturor ziarelor britanice, semn al socului provocat de anuntul privind boala cu care a fost diagnosticat monarhul in varsta de 75 de ani, informeaza AFP.

Blestemul ultimilor grofi de pe Valea Mureșului. Ce soarta au avut cripta și moșia bogatului Lazar VIDEO

23:35, 23.01.2024 - O mica padure de brazi din satul Lapușnic din Hunedoara ascunde ruinele unei capele misterioase, devastata complet de jefuitori. Aici au fost inmormantați membrii familiei nobiliare Lazar, deposedata de moșie și alungata de autoritațile comuniste.


Ce parere ai despre aceasta stire?