Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Pierderi pentru legumicultorii ieșeni: își lasă producția de varză în câmp din cauza prețurilor mici

Publicat:

Productia mare de varza din acest an ii determina pe legumicultori sa arunce la gunoi mai bine din jumatatea de marfa. Au muncit in zadar anul acesta, insa vina le apartine, spun specialistii, care sustin ca se confrunta cu aceasta situatie in fiecare an pentru ca legumicultorii nu discuta intre ei ce planteaza si gestioneaza prost culturile, transmite Digi 24 .

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fermierii reclama ca pamantul crapa din cauza secetei si estimeaza pierderi la culturile de toamna

15:05, 08.04.2024 - Fermierii din Arad se plang de seceta accentuata de temperaturile neobisnuit de ridicate din ultima perioada si spun ca plantele cultivate in toamna, precum graul, orzul si rapita, s-au maturizat prematur din cauza caldurii, dar sunt subdezvoltate din cauza lipsei apei din sol.

Cel mai mare producator de ulei vegetal din Moldova a incetat producția din cauza lipsei de semințe de floarea-soarelui

08:30, 27.03.2024 - Cel mai mare producator de ulei vegetal din Moldova, compania Floarea Soarelui, a oprit producția din lipsa de semințe de floarea-soarelui. Conform INFOTAG, a declarat acest lucru directorul intreprinderii, Stella Ostrovetchi citat de stiripesurse.md Potrivit declarațiilor sale, ”Floarea Soarelui”…

PSD a demonstrat ca „plafonarea prețurilor = penurie” este un fals

11:30, 21.03.2024 - Masurile luate de PSD pentru plafonarea prețurilor la alimentele de baza contrazic zvonurile aruncate la TV de diverși „specialiști”  cu privire la o posibila penurie generalizata la aceste produse. Aceștia motivau faptul ca, in goana lor dupa profituri, comercianții urmand sa nu le mai puna la vanzare.La…

Misha, revoltata din cauza prețurilor mari din Romania. Cat a platit artista pentru o vizita la medic: ”Se moare de foame”

14:35, 10.03.2024 - Misha este revoltata din cauza prețurilor uriașe din Romania. Cantareața a facut cateva cumparaturi și a platit o suma mult prea mari, fața de cum era in trecut. Aceasta afirma ca nici medicii nu au tarife mai accesibile, iar pentru persoanele care se descurca greu, poate deveni problematic.

Interesul pentru mașini electrice scade din cauza prețurilor mari și a lipsei stațiilor de incarcare

15:25, 08.02.2024 - Incetinirea adoptarii mașinilor electrice este un fapt recunoscut de companiile și investitori, deoarece consumatorii se plang de prețurile mari și de numarul insuficient de stații de incarcare.

Ascensiunea populismului, inevitabila. „Oamenii sunt suparați din cauza prețurilor ridicate”

14:20, 04.02.2024 - Este puțin probabil ca liderii din zona euro care incearca sa țina la distanța partidele populiste sa primeasca mult ajutor din partea economiei in acest an – chiar daca Banca Centrala Europeana ar  reduce ratele dobanzilor. In contextul in care alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc in…

Elon Musk devine victima colaterala a atacurilor din Marea Roșie: Producția de mașini electrice a fost oprita!

23:25, 29.01.2024 - Tesla a oprit in mare masura productia la uzina sa din apropiere de Berlin, din cauza perturbarilor in lanturile de aprovizionare provocate de atacurile din Marea Rosie, a confirmat luni producatorul american de vehicule electrice, transmite DPA."Din cauza lipsei de componente, suntem fortati sa…

Tesla opreste productia in Germania din cauza perturbarilor provocate de atacurile din Marea Rosie

14:40, 29.01.2024 - Tesla a oprit in mare masura productia la uzina sa din apropiere de Berlin, din cauza perturbarilor in lanturile de aprovizionare provocate de atacurile din Marea Rosie, a confirmat luni producatorul american de vehicule electrice, transmite DPA, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?