Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Neaşteptat. Maria Constantin a dezvăluit ce îşi doreşte de Crăciun. Soţia lui Marcel Toader, schimbată la 180 de grade

Publicat:

Dupa ce s-a despartit de , a dus multe greutati in ultima perioada, trecand chiar printr-o depresie. Recent, artista a dezvaluit cu cine isi va petrece sarbatorile de iarna si ce isi doreste de la .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Informații șocante despre Kate Middleton. Ce a dezvaluit acum medicul oncolog care i-a descoperit cancerul

16:30, 02.04.2024 - Dezvaluire șocanta facuta de un medic oncolog despre Kate Middleton! Pe 22 martie 2024, Prințesa de Wales a anunțat, printr-un mesaj video, ca sufera de cancer. Diagnosticul l-a primit in urma intervenției abdominale pe care a avut-o in luna ianuarie. Soția lui William nu a precizat de ce tip de cancer…

Lino Golden a raspuns la intrebarea daca ii este dor de Alex Velea. Artistul a oferit un raspuns neașteptat: „Regret decizia mea”

12:10, 29.03.2024 - Recent, Delia și Lino au participat in cadrul unui test poligraf prin intermediul carora au ieșit la iveala detalii mai puțin știute despre relația lor, dar și despre relațiile lor cu alți oameni. Iata ce raspuns neașteptat a oferit Lino atunci cand a fost intrebat daca ii este dor de Alex Velea.

La ce tehnica de infrumusețare apeleaza soția lui Nicolae Guța. Cum arata Cristina acum / FOTO

14:55, 24.03.2024 - Soția lui Nicolae Guța este foarte atenta la aspectul ei fizic, astfel ca ea nu asa oricum din casa. Recent, Cristina le-a aratat fanilor la ce tehnica de infrumusețare apeleaza. Iata cum arata acum partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Ianis Hagi a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa evolueze din sezonul urmator

17:01, 21.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat la Deportivo Alaves pana la finalul acestui sezon, urmand sa se intoarca la Rangers daca spaniolii nu vor decide sa il transfere definitiv. Mijlocașul roman a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa joace din sezonul urmator.

​GSP: Descoperirea de ultima ora facuta de americani. Simona Halep, aproape de lovitura de grație. Detaliul despre Quantum Nutrition dezvaluit recent

11:40, 22.02.2024 - Simona Halep (32 de ani) a dat in judecata firma canadiana Quantum Nutrition, cea care a produs suplimentul de colagen contaminat cu roxadustat, care i-a adus sportivei o suspendare de 4 ani. Iar americanii au descoperit un detaliu care i-ar putea aduce romancei succesul la proces.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

A ramas in bustiera la -6 grade pe Arena Naționala! Soția lui Florinel Coman a renunțat la haina de blana

19:31, 23.01.2024 - Florinel Coman (25 de ani) a fost suspendat la meciul FCSB-ului de luni seara de pe Arena Naționala, cu UTA Arad, dar n-a lipsit de la stadion. Acesta a stat la loja alaturi de soția lui, Ioana Timofeciuc Ioana Timofeciuc, 23 de ani, iubita lui Florinel Coman, jucatorul de la FCSB, n-a ratat momentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?