Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Momente dramatice la "Mireasă pentru fiul meu"! Nicolae a părăsit competiţia

Publicat:

Nicolae de la "Mireasa pentru fiul meu" nu a mai rezistat si a parasit competitia. Concurentul a plecat din casa, fara sa aiba acordul mamei sale, doamna Maria.

Nicolae nu a suportat sa mai stea fara iubita lui, Catalina, asa ca a decis sa plece din competitie. Aceasta hotarâre i-a provocat o mare suferinta mamei sale care a izbucnit în plâns. Cu toate ca a încercat sa-l convinga sa mai stea, doamna Maria nu a reusit si a fost nevoita sa îsi faca si ea bagajele si sa plece.

"Catalina te asteapta oricum! De ce vrei sa pleci acum?…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Momente dramatice la procesul lui Vlad Pascu. Mamei lui Sebastian i s-a facut rau in sala de judecata. Soferul drogat nu va fi judecat pentru omor calificat

13:50, 04.04.2024 - In cursul acestei zile a avut loc momente dramatice la procesul lui Vlad Pascu, dupa ce mamei lui Sebastian i s-a facut rau in sala de judecata, și dupa ce magistrații au decis ca șoferul drogat nu va fi judecat pentru omor calificat. Au fost momente dramatice la procesul lui Vlad Pascu Astazi, la Judecatoria…

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce au discutat Maria și Ștefan despre Adriana, concurenta noua din casa. Concurentul ar fi avut o relație cu aceasta in trecut: „Eram...” / VIDEO

21:05, 19.03.2024 - Maria a vrut sa afle cat mai multe detalii despre trecutul lui Ștefan, așa ca l-a luat pe acesta la intrebari despre Adriana, noua concurenta din casa alaturi de care, in trecut, baiatul ar fi trait o frumoasa poveste de dragoste.

Mireasa. Albert este tot mai apropiat de Maria. Ce detalii i-a spus despre viața sa: ”Ai putea accepta?” / VIDEO

23:06, 06.03.2024 - Albert și Maria au incceput sa se cunoasca mai bine, dupa ce s-au sarutat in urma cu cateva zile. Concurentul i-a spus acesteia ca este artist, iar acest lucru presupune sa fie plecat des de acasa. Cat de dispusa ar fi tanara sa accepte acest lucru!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.

Ce a visat Catalin Bordea, la trei zile de la decesul mamei sale. Comediantul trece prin momente cumplite: „Așa se naște depresia” / FOTO

09:05, 03.02.2024 - Catalin Bordea nu are parte chiar de cea mai buna perioada din viața lui. Dupa divorțul de fosta sa partenera, in urma cu trei zile, cunoscutul comediant a anunțat decesul mamei sale. Iata ce vis a avut Catalin Bordea, in urma cu puțin timp!


Ce parere ai despre aceasta stire?