Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Moment emoționant la încheierea festivalului „Bucurie în mișcare”. Ce a făcut câștigătoarea tombolei cu premiul său

Publicat:

Saptamana „Bucurie in miscare" care a adunat aproxiativ 5.000 de oameni  in parcul Dendrarium s-a incheiat duminica.   Tot ieri, a avut loc și un moment emoționant - caștigatoarea tombolei și-a donat bicicleta unui alt copil. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Sambata, la Antena 1, Ilona și Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri și vrem sa-i facem mandri”

21:05, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Un film care a caștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original se vede la Cinema „București”

11:15, 21.03.2024 - Sambata, 23 martie, de la ora 19.00, la Cinematograful de arta „București” va fi reproiectat filmul „Anatomia unei prabușiri”, un thriller polițist regizat de Justine Triet, in rolurile principale fiind Sandra Huller, Swann Arlaud, Samuel Theis și Milo Machado Graner. „Anatomia unei caderi” a avut premiera…

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Moment emoționant inaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București

15:25, 26.02.2024 - Inaintea meciului dintre CFR Cluj și Dinamo București, de vineri seara, care s-a incheiat 4-0 pentru clujeni, cinci jucatori de la echipa antrenata de Adrian Mutu au intrat pe teren cu tricouri diferite fața de restul jucatorilor.

Star Matinal. Ce rochie de mireasa iși dorește Larisa Iordache. Gimnasta și Cristian Chirița se pregatesc de nunta: ”Moment emoționant” / VIDEO

16:50, 19.01.2024 - Larisa Iordache și Cristian Chirița formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc, iar la inceputul anului au decis sa se logodeasca. Gimnasta s-a gandit la modelul rochiei de mireasa pentru marele eveniment, iar astazi, a dezvaluit cum și-ar dori sa arate.


Ce parere ai despre aceasta stire?