Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / MIRACULOS! O fetita de 3 ani s-a trezit din sicriu, chiar la inmormantarea ei! Vezi cum au reactionat parintii

Publicat:

Miracol la inmormantarea unei fetite de 3 ani! In timp ce intreaga familie o plangea si se pregatea sa o ingroape, fetita a dat semne de viata si a ridicat capul din cosciug.
Filmul surprinde imaginile uimitoare de la inmormantarea unei fetite de 3 ani care a "inviat", in timpul propriilor funeralii, informeaza Mirror.

Vezi si: ULUITOR! A inviat cand medicii se pregateau sa ii ia organele
 
Evenimentul care a uimit o lume intreaga s-a petrecut intr-o biserica din Aurora, Zamboanga del Sur, Filipine, cu putin timp inainte ca fetita sa fie inmormantata.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Una dintre fetițele din Iași spalate pe cap cu insecticid de mama lor a murit dupa o luna

17:11, 14.02.2024 - Fetița de patru ani, spalata pe cap de mama ei cu o substanța toxica, antiparazitara, pe 16 ianuarie, s-a stins din viața la Spitalul de Copii din Iași, dupa o luna de internare.„Dupa toate eforturile depuse de echipa de medici din ATI și Toxicologie, dupa aproximativ o luna de spitalizare, fetița intoxicata…

„Este un miracol”. O fetița de 3 ani din Filipine a fost scoasa in viața dupa ce a stat 60 de ore sub daramaturi

18:11, 11.02.2024 - Fetița de trei ani se afla printre cele cateva zeci de persoane disparute dupa ce o alunecarea masiva de teren provocata de o ploaie torențiala a lovit satul Masara din sudul insulei Mindanao, Filipine, relateaza The Guardian.Salvatorii au gasit-o pe fetița dupa o lunga cautare, in care a indeparat…

Miracol in Filipine. Doi bebeluși, salvați la 60 de ore dupa o alunecare de teren

23:50, 09.02.2024 - Echipele de interventie din Filipine au salutat vineri "un miracol" care s-a produs atunci cind o fetita de trei ani si un bebelus de doua luni au fost salvati la aproape 60 de ore dupa o alunecare de teren. Fetita a fost salvata de echipele de interventie care, dupa producerea catastrofei, au sapat…

Un bebeluș a fost decapitat la naștere, spitalul a incercat sa mușamalizeze situația. Legiștii au stabilit acum ce s-a intamplat

09:16, 08.02.2024 - Moartea unui bebeluș din statul american Georgia, care a fost decapitat in timpul nașterii, a fost considerata omucidere de catre medicii legiști, scrie BBC. Parinții au dat in judecata spitalul anul trecut, dar medicii au negat acuzațiile.

Parintii care si-au omorat fetita oparind-o intentionat au fost condamnati la inchisoare. Ce pedepse au primit

13:35, 07.02.2024 - Parintii care si-au omorat fetita in varsta de doi ani si 10 luni prin oparire intentionata au fost condamnati, miercuri, de Tribunalul Prahova, la pedepse de 20, respectiv 22 de ani de inchisoare.

A intrat in moarte cerebrala fetita de 3 ani, din Iasi, spalata pe cap cu un insecticid pentru animale

13:16, 26.01.2024 - Copila in varsta de trei ani a fost spalata pe cap cu o solutie folosita la deparazitarea animalelor, medicii fiind extrem de rezervați. In momentul in care medicii au ajuns la locuința parinților, micuța a fost gasita in stop cardio-respirator.

Un barbat a inviat in drum spre incinerare! Ce l-a facut sa se trezeasca: „Este un miracol”

16:50, 18.01.2024 - Caz șocant in India! Un barbat a inviat in drum spre incinerare. Ce l-a facut pe Darshan Singh Brar, in varsta de 80 de ani, sa se trezeasca. Nepotul barbatului a vazut primul semn de viața al acestuia.

O fetița se zbate intre viața și moarte dupa ce a fost lovita de o mașina, in Botoșani. Minora este in stare critica: ”Avea viteza mare”

11:20, 13.01.2024 - O adolescenta a fost lovita de o mașina, in timp ce mergea pe strada, in județul Botoșani. Medicii sosiți la fața locului au gasit-o pe aceasta in coma, avand politraumatism și o fractura la glezna stanga și a fost transportata, de urgența, la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?