Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mihai Bendea, înmormântat la ”iUmor”! Reacția juratului e de milioane

Publicat:

a avut parte de o mega –surpriza, duminica seara, la &"iUmor&". Un concurent a urcat pe scena și... l-a înmormântat.

Dupa o zi în care, spre exasperarea lui Bendeac, pe scena iUmor se prezinta numai concurenți foarte slab pregatiți, actorul are parte de o surpriza de proporții! îi pregateste înmormântarea și-i cânta prohodul în direct.

&"Ce trebuie sa apreciez e originalitatea. Daca mi-ați fi dat o foaie de hârtie și sa-mi notez câteva idei despre cum aș fi înmormântat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Al Di Meola se intoarce in București, unde era sa moara pe scena! Marele jazzman reia concertul sau ”de infarct” dupa care a salvat de doctorii romani

14:30, 05.04.2024 - Al Di Meola revine in București, unde era sa moara pe scena. pe 3 iunie a.c. artistul ales de patru ori ”cel mai bun chiatist de jazz din lume” se urca pe scena Salii Palatului.  Socotit unul dintre cei mai mari jazzmani la nivel mondial, in toamna anului trecut muzicianul a facut infarct in timpul…

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cui a lasat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

18:55, 12.03.2024 - Surpriza imensa la deschiderea testamentului fostului actor din "Friends", Matthew Perry, mort la numai 54 de ani, dupa ce și-a administrat acasa doze uriașe de anestezic folosit și ca remediu pentru depresie și anxietate.

Reactia lui Catalin Maruta cand a aflat ca, alaturi de Andra, e dator la ANAF cu 7 milioane de lei

09:30, 23.02.2024 - In urma cu cateva zile a aparut in mediul online informatia potrivit careia Andra si Catalin Maruta ar avea o datorie uriasa la stat, de aproximativ șapte milioane de lei. Reactia prezentatorului TV. 

VIDEO Usher, show incendiar in pauza Super Bowl 2024. Aparitii surpriza pe scena din Las Vegas – VIDEO

08:51, 12.02.2024 - Usher a oferit duminica un spectacol plin de energie in pauza Super Bowl, care a inclus aparitii surpriza ale unora dintre cei mai faimosi colaboratori ai sai, in timp ce starul RandB a cantat hiturile sale, relateaza Reuters și News.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?