Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, încinşi la ceas de seară! Cum s-au înfierbântat cei doi îndrăgostiţi

Publicat:

si au o relatie deschisa si nu se sfiesc sa arate cum este viata lor de cuplu, chiar daca uneori sunt criticati. Cei doi au aratat cum se încing în caminul lor, la ceas de seara.

That's peace and ...love @therealfelixbaumgartner #heartbeats #home

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on Feb 21, 2017 at 2:14pm PST

Prezentatoarea TV si austriacul s-au încins noaptea trecuta cu ajutorul focului de la semineu, dar si datorita iubirii lor, pe care o declara cu fiecare ocazie.
"Asta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei

08:55, 28.03.2024 - Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei Continue reading Ce religie are Andreea Esca. Prezentatoarea de știri a facut o schimbare majora in viața ei at Tabu.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Dani Oțil, banuit de Mihaela Radulescu ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan. Ce mesaj primise prezentatorul: „Ea s-a prins dupa cațiva ani”

13:25, 03.03.2024 - Dani Oțil a povestit o intamplare neștiuta pana acum, de cand forma un cuplu cu Mihaela Radulescu. Aceasta a crezut ca a inșelat-o cu Flavia Mihașan, colegul lui de la matinalul de la Antena 1, insa adevarul e altul. Dani Oțil și Mihaela Radulescu au trait o frumoasa poveste de iubire timp de cinci…

Razvan Fodor, declarație de dragoste pentru Irina Fodor, in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024 / FOTO

14:45, 29.02.2024 - Razvan Fodor i-a facut o declarație de dragoste soției lui, Irina Fodor, chiar in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024. Momente emoționante inainte de plecare.

IMAGINI din luxul proprietații Mihaelei Radulescu din cel mai scump loc din Monaco, ”raiul miliardarilor”

14:00, 12.02.2024 - De mai bine de 15 ani, Mihaela Radulescu locuiește in cel mai bogat oraș din lume, Monaco. Inițial a locuit intr-un apartament cu fiul sau insa, odata ce acesta a plecat la facultate, s-a mutat alaturi de iubitul sau, Felix Baumgartner, pe o proprietate din zona cu cei mai mulți milioardari pe kilometru…

Prezentatoarea TV care ar fi putut avea o relatie cu Stefan Banica Jr. Artistul a curtat-o in trecut: „Abia se desparțise de Mihaela Radulescu”

09:36, 12.02.2024 - Imediat dupa divorțul de Mihaela Radulescu, Stefan Banica Jr. a luat legatura cu o cunoscuta jurnalista din Romania. Artistul i-ar fi facut curte, cautand sa intre in grațiile ei, insa fara succes. Povestea a fost dezvaluita chiar de catre prezentatoarea TV, care regreta insa ca a facut publica istorioara.…

Știrile Antena Stars. Mirela Vaida, viața dincolo de micile ecrane. Cum se imparte prezentatoarea de la Acces Direct intre cariera și viața de familie: „E o provocare” / VIDEO

17:00, 09.02.2024 - Mirela Vaida reușește sa se imparta cu brio intre viața de familie și cariera, dar chiar și așa, recunoaște ca nu este deloc ușor. Pe langa emisiunea Acces Direct pe care o prezinta de luni pana vineri, mai are și alte proiecte in televiziune, dar și la teatru, unde este angajata de peste 15 ani.

Adriana Bahmuțeanu l-a refuzat pe Ștefan Banica jr. De ce nu au avut o relație, deși el i-a facut avansuri: „Ma tot suna, ma cauta”

12:05, 08.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu i-a refuzat avansurile lui Ștefan Banica jr. acum ani de zile. Totul s-a intamplat cand cei doi erau divorțați, el tocmai se desparțise de Mihaela Radulescu, care deja incepuse o relație cu Elan Schwartzenberg. O idila mai puțin cunoscuta in showbiz e cea dintre Adriana Bahmuțeanu…


Ce parere ai despre aceasta stire?