Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Maia Laguta a revenit cu gălăgie la Primărie

Publicat:

Dupa o perioada de liniște, in care a disparut din vizorul public, activista a revenit astazi in atenția presei. Aceasta și-a facut apariția la prima ședința de dupa constituire a Consiliului Municipal Chișinau, informeaza UNIMEDIA. Inițial, activista nu a fost lasata sa intre in Primarie. Dupa o porție de galagie și cearta cu angajații Primariei Chișinau, aceasta a ajuns unde și-a dorit. „Am venit pentru ca vreau sa inceapa lucrul in CMC. Consilierii trebuie sa se apuce de treaba!", a declarat .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Au plecat in pauza și nu au mai revenit: Ședința CMC, intrerupta din cauza lipsei de cvorum

16:45, 18.04.2024 - Consilierii municipali s-au intrunit astazi, 18 aprilie, intr-o noua ședința extraordinara. Pe ordinea de zi au figurat 13 subiecte, printre care și adjudecarea la licitație publica a mai multor terenuri din capitala

(live/update) Consilierii au revenit in ședința, cu noi replici: - Oare nu este o ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada? - Culiocul unde e?

14:50, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Dinari Cojocaru: Oare nu este vreo ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada?

14:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Roșca: Localnicii nu sunt prostalani

14:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

Ion Ceban a revenit la munca: Nu doresc nimanui asa concediu. Mulți au știut situația prin care trecem, dar au atacat ca hienele

09:50, 12.02.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a ieșit din concediu. Acesta a anunțat pe rețele ca astazi, a revenit la munca, la conducerea Primariei. „Nu doresc nimanui un astfel de concediu pe care l-am avut”, a scris edilul.

Consilierii municipali ai PAS au depus un denunț la Procuratura

12:20, 06.02.2024 - Consilierii fracțiunii municipale a Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) au depus un denunț la Procuratura Generala in privința Primariei Chișinau. Aleșii locali solicita procurorilor sa investigheze cum a fost elaborat bugetul municipal Chișinau. {{729388}}Consilierii PAS spun ca au fost identificate…

Stop și de la capat! Consilierii municipali se intrunesc in ședința

09:16, 02.02.2024 - Consilierii municipali se intrunesc vineri, 2 februarie, incepind cu ora 10:00, in ședința extraordinara a Consiliului Municipal Chișinau (CMC). O dispoziție in acest sens a fost semnata de primarul Capitalei, Ion Ceban, transmite realitatea.md. Pe ordinea de zi a ședinței figureaza 4 subiecte: Cu privire…

(stop cadru) Tauber a revenit la ședința Parlamentului: Domnule Gorsu, va rog sa faceți un antrenament și sa plecați de aici

12:55, 01.02.2024 - Deputata Marina Tauber a revenit la ședința Parlamentului. „Domnule Grosu, eu va rog sa faceți antrenament și sa plecați de aici și sa nu faceți observații deputaților”, a declarat parlamentara.


Ce parere ai despre aceasta stire?