Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Laura Vass trece prin clipe grele! Mama sa este internată într-un spital din Londra! "Medicii au spus că..."

Publicat:

are emotii pentru cea care i-a dat viata. Mama artistei a fost operata de doua ori, iar acum se afla internata într-un spital din Londra.



a vorbit, luni seara, la "", de la , despre problemele de sanatate ale mamei ei. Cântareata sustine ca mama sa se simte mai bine, sau cel putin asa i-au spus medicii.

"Mama mea trece prin momente grele, teribile, dar este sustinuta de mine, de fratele meu, de tata. Îi multumesc lui Dumnezeu ca este asa. Acum mama mea este internata

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui de cand aceasta locuiește la Londra. „Eu i-am spus unde greșesc și sa nu repete și ea greșelile”

13:46, 04.04.2024 - Ada, fiica actorului Cornel Palade, a devenit cunoscuta publicului larg odata cu participarea alaturi de tatal ei la America Express. Ada Palade studiaza muzica la o universitate prestigioasa din Londra, a concurat la diverse concursuri de muzica, este deja actrița și chiar a cantat intr-o trupa.In…

Star Matinal. Andreea Banica o lasa pe fiica ei sa aleaga ce iși dorește sa faca in viața. Artista nu vrea sa o influențeze: „Ce o vrea Dumnezeu!” / VIDEO

09:40, 27.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Andreea Banica a martursit ca o lasa pe fiica ei sa aleaga ce iși dorește sa faca in viața. Artista nu vrea sa o influențeze pe Sofia in niciun fel. Cantareața a facut declarații cu privire la acest aspect important din viața ei. Iata ce a marturisit…

Un barbat a ajuns la spital și medicii i-au descoperit 150 de gandaci in nas. Pacientul a fost uluit, fiindca nu a simțit nimic

01:15, 08.03.2024 - Un barbat a inceput sa se simta rau și i s-a umflat fața, așa ca a mers la spital. Acolo, medicii au ramas masca atunci cand au descoperit ca acesta avea 150 de gandaci in nas. Mulți s-au intrebat cum a fost posibil așa ceva.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Operatie complicata la Iasi: tumora pe creier langa zone cu functii vitale, la copil de 3 ani. „Cu ajutorul lui Dumnezeu, Erika este bine acum”

13:35, 08.02.2024 - Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi au salvat viata unei fetite de trei ani care s-a prezentat la unitatea medicala in stare grava, diagnosticata cu o tumoare foarte mare pentru varsta ei, de 8 centimetri in diametru. Interventia chirurgicala a fost mai complicata decat in mod normal si…

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Ramona de la Clejani a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus un diagnostic care a speriat-o teribil: ”Țipam și nu știam ce sa fac”

23:30, 29.01.2024 - Ramona de la Clejani a trecut prin clipe de panica in urma cu doar cateva seri. Cantareața a ajuns de urgența la spital dupa ce a simțit ințepaturi in zona inimii. Iata ce diagnostic i-au pus medicii și ce e nevoita artista sa faca de acum inainte.

Gabriela Cristea, la spital chiar in ziua in care trebuia sa revina la TV. A aparut cu perfuzia in mana: „Va trebui sa stau in concediu medical”

09:35, 23.01.2024 - Gabriela Cristea a ajuns ieri, 22 ianuarie, de urgența la spital. Vedeta, care trebuia sa apara la Antena Stars, in emisiunea „Mireasa - Capriciile iubirii”, se confrunta cu probleme de sanatate, astfel ca va lipsi o perioada de pe micul ecran. Ieri, un nou sezon al emisiunii „Mireasa - Capriciile iubirii”…


Ce parere ai despre aceasta stire?