Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Klaus Iohannis anunță cea mai BUNĂ SOLUȚIE după DEMITEREA Guvernului Dăncilă: Alegerile anticipate, dorite de președinte

Publicat:

Președintele Romaniei, , considera ca cea mai buna soluție pentru restabilirea legitimitații puterii o reprezinta alegerile anticipate.

"Voi convoca partidele politice la consultari maine de la ora 11 pentru ca avem nevoie de un nou guvern. Voi asculta propunerile partidelor și voi propune o formula de executiv cu un mandat clar.  Cea mai buna soluție pentru redarea legitimitații este intoarcerea la votul cetațenilor, alegrile anticipate, aceasta nu se poate face decat daca exista consens", a declarat Iohannis.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis sfideaza din nou. Pe ultima suta de mandat, cu avionul de lux in Coreea de Sud

09:30, 22.04.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua in perioada 22 – 24 aprilie o vizita oficiala in Coreea de Sud, acolo unde a fost invitat de omologului sau, Yoon Suk Yeo. Iohannis a decolat din Sibiu spre Coreea de Sud cu avionul privat de lux cu care a mers in Emiratele Arabe și turneul din Africa,…

Iohannis s-a intalnit cu Zelenski la summit-ul de la Vilnius: „Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina”

14:35, 11.04.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a intalnit joi cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Vilnius, in marja Summit-ului Initiativei celor Trei Mari. „Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina, pe toate dimensiunile relevante”, a scris șeful statului pe X (fosta Twitter).

Iohannis, despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor: nu am solicitat locuința, nici nu mi s-a oferit

13:20, 12.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marți ca nu a solicitat nicio locuința de protocol. Președintele a fost intrebat despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor. Nu am solicitat locuința, nici nu mi s-a oferit, a spus șeful statului.

Ciolacu și Ciuca anunța cand mergem la vot. Prezidențiale in septembrie

19:00, 21.02.2024 - Cei doi lideri ai coaliției de guvernare PSD-PNL, premierul Marcel Ciolacu și Nicolae Ciuca, anunța cum se vor desfașura alegerile din acest an, in condițiile in care cele doua partide au ajuns la o ințelegere pentru comasare dar și pentru o alianța și liste comune la alegerile europarlamentare.

Iohannis, de Ziua Dezrobirii Romilor: Fara ințelegerea istoriei, extremismul va continua sa amenințe atat Europa, cat și intreaga lume.

11:15, 20.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, susține, cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor, ca țara noastra a reușit sa faca progreseze in ceea ce privește incluziunea romilor, fiind atrasa atenția ca fara cunoașterea istoriei in continuare va exista pericolul curentelor extremiste.

Preseidntele Romaniei - Eu nu sunt impotriva unor comasari de alegeri“

13:20, 07.02.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut miercuri, 7 februarie 2024, la Strasbourg, declaratii de presa comune cu Presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola.Acesta a vorbit si despre alegerile ce vor avea loc in acest an in Romania."Alegerile vor avea loc toate in acest an. Patru…

(VIDEO) Iohannis face lumina. Ne parasește sau nu

13:06, 07.02.2024 - Aflat la Strasbourg, presedintele Klaus Iohannis  a fost intrebat la o conferinta de presa comuna cu presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, despre posibilitatea de a ocupa o functie europeana dupa alegerile pentru PE din iunie. „Nu cred ca este momentul sa fac speculatii. Sunt presedintele…

Iohannis e de acord cu comasarea unor alegeri: „Ar fi bine sa se ia o decizie repede”

11:15, 01.02.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a poziționat pentru scenariul comasarii unor randuri de alegeri din 2024, dat fiind ca vor fi patru teste electorale, recomandand Coaliției sa ia o decizie „repede”.


Ce parere ai despre aceasta stire?