Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / EXCLUSIV / Silviu Prigoană, obligat să facă testul cu detectorul de minciuni! Imagini incredibile cu milionarul, realizate în urmă cu puţin timp!

Publicat:

Situatie incredibila în scandalul dintre si ! În urma cu câteva minute, afaceristul a fost sa sustina testul poligraf în fata anchetatorilor, iar SPYNEWS a aflat primele detalii.

Razboiul dintre afacerist si realizatoarea TV este departe de a se finaliza. În urma acuzatiilor în care sustinea ca tatal copiilor ei l-ar fi agresat în incinta scolii pe unul dintre minori, a facut astazi primele demersuri pentru a-si proba nevinovatia. În urma cu putin

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un ziar elvețian ironizeaza partidul extremist AUR și testul poligraf, referitor la orientarea pro-rusa a partidului: ”Ce bine ca detectorul de minciuni a risipit acum aceste indoieli”

23:10, 19.04.2024 - Partidul extremist AUR și testul poligraf la care iși supune candidații la alegerile europarlamentare au ajuns subiect de presa in ziarul elvețian de limba germana Neue Zurcher Zeitung. Publicația noteaza ca AUR este suspectat de mult timp ca servește interesele rusești și susține ca ”cel puțin dovezi…

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.

Adriana Bahmuțeanu, o noua victorie impotriva lui Victoraș Micula! Razboiul dintre cei doi parca nu se mai termina

22:55, 28.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu a obținut o noua victorie impotriva lui Victoraș Micula. Razboiul dintre cei doi pare ca nu se mai termina. Milionarul merge pana in panzele albe pentru a-și cauta dreptate, insa "norocul" nu pare a fi de partea lui.

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, in centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

17:26, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

Imagini din casa in care Silviu Prigoana locuiește. Rar vezi așa ceva in Romania

15:45, 22.02.2024 - Silviu Prigoana locuiește intr-o casa de lux din Capitala alaturi de actuala lui soție și copiii din casnicia cu Adriana Bahmuțeanu. Omul de afaceri deține mai multe proprietați, inclusiv o vila in sectorul 1 pe care o inchiriaza.Silviu Prigoana a achiziționat o impresionanta vila in sectorul 3 al Capitalei…

George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu, a decis sa plece in America. „Sunt optimista in continuare”

10:25, 27.01.2024 - George Restivan, soțul Adrianei Bahmuțeanu a decis sa plece in America la inceputul acestui an, iar vedeta a explicat de ce este nevoita sa stea departe de partenerul ei, pentru o perioada.Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au inceput anul 2024 departe unul de celalalt, pe doua continente diferite,…


Ce parere ai despre aceasta stire?