Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Este absolut adorabil cum o fetiţă îşi aşteaptă tatăl acasă. Reacţia ei a cucerit pe toată lumea!

Publicat:

Cu totii stim sentimentul acela cand asteptam cu nerabdare pe cineva drag sa ajunga acasa, iar cand asta se intampla, nici nu mai stim cum sa ne exprimam fericirea. Si totusi, o fetita a dat acestui sentiment o doza puternica de gingasie ce a cucerit pe toata lumea.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soldații ruși dezerteaza din razboiul lui Putin și cauta azil in strainatate. Acasa ii așteapta ani grei de inchisoare

20:25, 12.04.2024 - Associated Press a vorbit cu cinci ofițeri și un soldat care au dezertat din armata rusa. Toți au dosare penale impotriva lor in Rusia, unde risca 10 ani sau mai mult de inchisoare. Fiecare dintre ei așteapta o primire din partea Occidentului care pare sa nu mai vina.

Fetița nesupravegheata, blocata in namol, la Constanța! Reacția halucinanta a mamei fața de salvatorii copilei

18:30, 02.04.2024 - Copila se afla alaturi de mama ei pe faleza lacului Techirghiol, iar la un moment dat s-a indepartat și s-a dus sa se joace in namol. Acolo insa a ramas blocata, fara sa se mai poata mișca, iar doua femei, martore la incident, au reușit sa o salveze.La fața locului și-a facut apariția și mama fetiței,…

Fetița de 16 luni, gasita moarta dupa ce a fost lasata 10 zile singura in casa de mama plecata in vacanța

18:55, 20.03.2024 - O femeie din SUA a plecat intr-o vacanța de 10 zile și și-a lasat singura acasa fetița in varsta de 16 luni. I-a lasat in țarc cateva sticle cu lapte și a considerat ca este suficient. O camera video de la soneria unei locuințe vecine a inregistrat țipetele și plansul disperat al fetiței. Cand s-a intors…

Ceban a venit cu o reacție dupa explozia din Tiraspol

11:10, 18.03.2024 - Primarul municipiului Chișinau Ion Ceban a venit cu o reacție dupa ce ieri, 17 martie pe teritoriul unei unitatați militare din Tiraspol o drona Kamikaze a distrus un elicopter. {{736909}} Liderul MAN declara ca Moldova și cetațenii țarii iși doresc pace, acasa și in toata lumea, transmite Noi.md. ''Republica…

(video) Un moldovean a cucerit publicul cu vocea sa unica la „Romanii au talent”: „Absolut superb!”

19:05, 02.03.2024 - Artiom Topal, un artist talentat din Giurgiulești, Republica Moldova, a trait momente semnificative in calatoria sa muzicala. Unul dintre aceste momente a fost atunci cand a scris un album pentru grupul Rift Sequence, in care nu doar canta, ci și compune muzica, scrie protv.ro.

Reacția lui Alexandru Rafila, dupa ce o femeie care a facut infarct a fost trimisa acasa din spital. Medicii i-au recomandat sa ia nurofen: ”Am auzit...”

12:56, 01.02.2024 - Un caz șocant a ajuns in atenția tuturor. O femeie care a ajuns la spital, dupa ce a facut infarct, a fost trimisa acasa de medici și i s-a recomandat sa se trateze singura cu un nurofen, deși se afla intr-un pericol uriaș. Iata ce reacție a avut Alexandru Rafila, dupa ce i s-a amintit de acest incident.

Cum era in realitate Demis Rousoss, artistul care a cucerit lumea. O fosta soție traiește in Romania: „Ne bateam cu perne”

21:51, 25.01.2024 - Timp de un deceniu, Pamela Roussos Ratiu a fost soția celebrului cantareț Demis Roussos, care a murit pe 25 ianuarie 2015, rapus de cancer la 68 de ani. Pamela locuiește de mai mulți ani in Rominia, fiind soția fiului politicianului Ion Rațiu, Indrei.

O fetița de 11 ani din Valcea, luata cu forța de acasa, de patru barbați și o femeie. Sunați la 112 daca o vedeți

18:05, 25.01.2024 - O fetița de 11 ani din Valcea a fost rapita de acasa, de patru barbați și o femeie. Semnalmente: ochi albaștri, par șaten, lung. La momentul dispariției, aceasta era imbracata cu blugi albaștri, cu o geaca neagra și cizme negre. ”La data de 25 ianuarie a.c., in jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului…


Ce parere ai despre aceasta stire?